Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
24
 Onsdag  24. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60




United-manageren fyrte løs mot pressen: – En skam
Publisert: 11:54 23-04-2024   Kilde: NRK
Manchester United-sjef Erik ten Hag langet ut mot journalistene da han stilte til pressekonferanse tirsdag. Nederlenderen ble spurt om han forstår kritikken som har kommet i etterkant av FA-cupsemifinalen mot Coventry der de rødkledde til slutt tok seg videre etter en dramatisk kamp. – Kommentarene er en skam, sa Ten Hag. – Fotball handler om resultater, og vi kom til finalen. Og vi fortjente det, ikke bare etter den kampen, men alle de andre kampene, sa Ten Hag. Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid. Coventry utlignet til 3-3, og senere traff de tverrliggeren og fikk et mål annullert etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2. Tidligere spiller Roy Keane var blant dem som var harde med klubben etter avansementet mot laget fra nivå to. Han kalte prestasjonen for «pinlig». – Det var en som spurte om det var pinlig. Nei, reaksjonen fra dere er pinlig, sa Ten Hag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Stina Nilsson gir seg som skiskytter – bytter idrett igjen
Publisert: 11:04 23-04-2024   Kilde: NRK
Det bekrefter Nilsson til SVT. – Jeg skal gå langløp neste år, og det føles veldig kult, sier Nilsson. For fire år siden la hun brått opp langrennskarrieren, og begynte å satse på skiskyting. Det ble ingen suksess, og nå sier hun stopp. – Geværet er lagt på hylla, sier Nilsson. Nilsson har signert for det norske langløpslaget Team Ragde Charge, og skal gå Ski Classics neste sesong. – Allerede da jeg gikk over til skiskyting så jeg på meg selv nesten som en tretrinnsrakett. Det blir langrenn, skiskyting og så skal jeg prøve meg på langløp. Og nå føles det veldig riktig og spennende. Nilsson fikk med seg en pallplass i skiskyting, og sier de to første sesongene var veldig bra. Deretter gikk det nedover. Til slutt gikk hun lei enkelte deler av sporten. – Man kan være i superbra form, skyte en veldig god liggende serie, og likevel skyte seg bort på stående. Jeg var ganske lei av det på slutten, at jeg hadde gjort det så bra, men likevel var det noe som ikke stemte.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sky Sports: Haaland ikke på City-trening
Publisert: 10:32 23-04-2024   Kilde: NRK
Manchester City-spiss Erling Braut Haaland var ikke å se på trening i forberedelsene til Premier League-kampen mot Brighton. Det opplyser Sky Sports, som også melder at Phil Foden ikke var til stede. Haaland ble byttet ut før ekstraomgangene da Manchester City røk ut i Mesterligaens kvartfinale mot Real Madrid forrige onsdag. City-manager Pep Guardiola uttalte siden at Haaland hadde et muskulært problem, og lørdagens 1-0-seier over Chelsea i FA-cupsemifinalen gikk uten nordmannen. Manchester City er i førersetet i gullkampen i Premier League og møter Brighton torsdag kveld. De lyseblå ligger ett poeng bak Arsenal og Liverpool, men har én kamp mindre spilt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Eskås ikke blant hoveddommerne i fotball-EM
Publisert: 09:27 23-04-2024   Kilde: NRK
Fotballdommer Espen Eskås og hans team er ikke blant de 18 utvalgte som skal fordele de 51 kampene i sommerens fotball-EM mellom seg. Eskås og hans kollega Jan Erik Engan er likevel tatt ut til å være fjerdedommer og assistentdommer-reserve, kommer det fram av listen til Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Eskås er Norges høyest rangerte dommer. Han har det siste året fått flere oppdrag i mesterligaen og europaligaen, og i fjor sommer dømte han finalen i U21-EM. I sommer skal han dømme i OL. Disse dommerne er tatt ut til EM i Tyskland: Artur Soares Dias (Portugal), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (Romania), Ivan Kruzliak (Slovakia), François Letexier (Frankrike), Danny Makkelie (Nederland), Szymon Marciniak (Polen), Halil Umut Meler (Tyrkia), Glenn Nyberg (Sverige), Michael Oliver (England), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Sveits), Daniel Siebert (Tyskland), Anthony Taylor (England), Clément Turpin (Frankrike), Slavko Vin?i? (Slovenia), Felix Zwayer (Tyskland). Også Facundo Tello fra Argentina skal dømme i EM. Det er en del av et samarbeid mellom Uefa og det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol). (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forskere frykter hetebølge i Paris-OL
Publisert: 05:40 23-04-2024   Kilde: NRK
Studier viser at det kan bli krevende temperaturer for utendørsutøverne i sommerens OL. Den norske troppen tar alle forholdsregler. Hanne Staff opplyser at det er tall og analyser som tilsier at det kan det bli varmere enn i Tokyo-OL for tre år siden. – Vi må virkelig ta det på alvor i forberedelsene, men jeg opplever at vi har lært mye fra Tokyo. Vi har lagt gode planer, sier Staff til NTB. Hun er leder for prestasjon og utvikling på Olympiatoppen. Tidligere i år ble det publisert en studie av tidsskriftet Npj Climate and Atmospheric Science, som undersøkte risikoen for at temperaturen i Paris kan overgå rekorden som ble satt i fjor. Den konkluderte med at det er en «ikke ubetydelig risiko». Franske helsemyndigheter har opplyst at hetebølgen i 2023 forårsaket 5000 dødsfall. Også det europeiske værbyrået ECMWF sine prognoser peker mot en varm sommer – muligens den varmeste siden 2017, ifølge instituttets april-prognose. Bakteppet er at 2023 var blant de varmeste årene noen gang registrert. En talsperson fra OL-arrangøren i Frankrike har tidligere uttalt til AFP at hetebølger og ekstremvær er faktorer de tar med i betrakningen og som de forbedereder seg så mye som mulig på for å iverksette nødvendige tiltak. Blant tiltakene er enten tidlig eller sent tidspunkt for konkurranser for å unngå den verste varmen. Det gjelder idretter som friidrett, sandvolleyball og tennis. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Medaljesjanse glipper trolig for Norge i OL
Publisert: 04:57 23-04-2024   Kilde: NRK
En medalje ville vært innen rekkevidde for Norge med Casper Ruud og Ulrikke Eikeri i mixed double i tennis i Paris-OL, men det ligger dårlig an. Utfordringen er at om man skal delta i mixed double, må man fra før være kvalifisert til enten single- eller doubleturneringen. – Det er en liten sjanse, men den er der, sier Fredrik Lovén til NTB. Han er landslagsansvarlig i Norges tennis- og padelforbund. For at Ruud/Eikeri skal bli en realitet i Paris, bør Eikeri spille seg til en plass innenfor topp ti på doublerankingen. Da vil hun umiddelbart være kvalifisert, men hun trenger da en landsvenninne innenfor topp 300 på en av rankingene. Malene Helgø er for øyeblikket på 388.-plass på singlerankingen. Etter det vil OL-plassene fordeles etter den kombinerte rangeringen til de to double-spillerne. 31 år gamle Eikeri er for øyeblikket på 26.-plass på doublerankingen etter et knepent finaletap i Stuttgart søndag. I Tyskland pådro dessuten Eikeri seg en skade som gjør at hun blir på sidelinjen i en kort periode. Det er kun 16 lag som stiller i mixed double-turneringen i OL. – Ruud/Eikeri ville utgjort en stor medaljemulighet? – Ja. Det viste de i United Cup i desember (slo Kroatia). Casper spiller egentlig ikke double eller mixed spesielt ofte, men er man god i tennis, pleier det å fungere i double òg, sier Lovén. Eikeri har blant annet spilt finalen i Roland-Garros i mixed double. På WTA-touren har hun tre doubletitler. Verdensrankingen 10. juni bestemmer hvilke utøvere som kvalifiserer seg til sommerens leker. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Svindal og Iuel har lagt baby-plan: – Eg er ei bekymra sjel
Publisert: 04:44 23-04-2024   Kilde: NRK
Amalie Iuel kjente det hardt i mammahjartet da ho måtte dra frå sonen Storm. Ho og kjærasten Aksel Lund Svindal har måtta legge ein plan for at alt skal gå opp.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Målfest da Leeds sikret viktige poeng i opprykkskampen
Publisert: 21:07 22-04-2024   Kilde: NRK
Middlesbrough kjempet til siste minutt, men det endte til slutt 3-4 i favør Leeds i engelsk førstedivisjon. Sistnevnte kjemper om opprykk til Premier League, og ligger nå på andreplass på tabellen med en kamp mer spilt enn sine konkurrenter i opprykkskampen. Kampen på Riverside startet med et smell allerede etter syv minutter, da Isaiah Jones satte inn 1-0 for vertene. Syv minutter senere utlignet Crysencio Summerville og lagene var like langt. Snaue 20 minutter inn i kampen var kampen snudd, da Patrick Bamford fant nettmaskene til 21- for Leeds. Men lagene var langt fra ferdigscoret. Først utlignet Emmanuel Latte Lath til 2-2 for hjemmelaget, og like før pause satte Wilfried Gnonto inn 3-2 til gjestene, som også var stillingen inn til pause.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kokte over i derby - tre røde kort på overtid da Inter tok ligatittelen
Publisert: 20:45 22-04-2024   Kilde: NRK
Inter kunne mandag juble for sin 20. Serie A-tittel. Veteranen Francesco Acerbi (35) ledet an i 2-1-seieren over byrival Milan på San Siro – i en kamp som tok fullstendig fyr på overtid. Inter hadde før mandagens duell vunnet fem strake Milano-derby siden september 2022. Milan måtte holde byrivalen til minst uavgjort om ikke Inter skulle sikre ligatittelen. Men de svart- og rødkledde greide aldri komme helt tilbake i kampen etter å ha havnet under 0-2. Dermed tok Inter sin sjette strake seier mellom lagene i alle turneringer. Med seieren klatrer Inter opp på 20 serietitler, noe som er én mer enn byrivalen. Milan tok sin 19. triumf i 2022. Juventus har vunnet klart flest med sine 36, men det er fire år siden sist Torino-laget vant Serie A. På overtid ble det bråk opptil flere ganger. Først da Theo Hernández (Milan) og Denzel Dumfries (Inter) barket sammen. De begge ble deretter utvist. I etterkant måtte også Davide Calabria (Milan) forlate banen da han slo Davide Frattesi i ansiktet i feltet. Det er første gang en Serie A-tittel blir sikret i Milano-derbyet. Inter-spillerne jublet vilt etter kampslutt, og tilskuere i begge leirene felte tårer. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Haaland kom til kort – Djokovic vant prestisjepris
Publisert: 19:18 22-04-2024   Kilde: NRK
Erling Braut Haaland var blant de nominerte, men Novak Djokovic stakk av med prisen som årets mannlige idrettsutøver for 2023 på Laureus-seremonien mandag. Laureus Sports Awards har vært delt ut siden 2000. Den omtales som idrettens Oscar-utdeling. Årets seremoni var lagt til den spanske hovedstaden Madrid. I kampen om Laureus-prisen hadde Haaland konkurranse av Djokovic (tennis), Mondo Duplantis (friidrett), Noah Lyles (friidrett), Lionel Messi (fotball) og Max Verstappen (Formel 1). Messi vant prisen i fjor etter at han ledet Argentina til VM-tittelen. Fotballstjernen Aitana Bonmatí fikk prisen som årets kvinnelige idrettsutøver. Barcelona-spilleren var sentral for Spania da de gikk til topps i VM i Australia og New Zealand. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Schjelderup med hat trick på 13. minutter
Publisert: 18:58 22-04-2024   Kilde: NRK
Andreas Schjelderup scoret hat trick for Nordsjælland i 7-2-seieren over Aarhus i den danske Superligaen. Nordmannen serverte også en målgivende pasning. Første scoring kom etter 56 minutter da nordmannen med en lekker tofotsfinte kom seg fri utenfor 16-meteren og banket ballen i hjørnet. Noen minutter senere viste han igjen sine rappe bein da han ble felt inne i AGF-boksen, og dommeren pekte på straffemerket. 19-åringen tok straffen selv og scoret. I det 69. minutt drev han inn i feltet i stor fart og satte ballen mellom beina på AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell. Med det fullbyrdet han sitt hattrick. Schjelderup ble solgt til Benfica i fjor, men returnert til Norsjælland på lån etter et halvår. (NRK/NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Det finnes ikke piller mot møkkete vann
Publisert: 17:44 22-04-2024   Kilde: NRK
De mektigste dopingjegerne i verden er i full konflikt. Spørsmålet er om kinesiske svømmestjerner feilaktig ble renvasket for doping i forkant av forrige OL. Eller om de bare hadde spist forurenset mat.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Braathen forlenger skiavtale til 2028
Publisert: 16:45 22-04-2024   Kilde: NRK
Alpinist Lucas Braathen forlenger avtalen med skiprodusenten Atomic frem til 2028. Det bekrefter begge parter på Instagram. Braathen la skiene på hylla før sesongstarten i fjor høst, men annonserte tidligere i år at han gjør comeback for Brasil kommende sesong. Til tross for at Braathen la opp, valgte skiprodusenten å fortsette samarbeidet med 24-åringen – blanta nnet med håp om at han skulle komme tilbake i bakken.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LSK Kvinner truet av konkurs: Vurderer å kutte i spillernes måltider for å overleve
Publisert: 12:31 22-04-2024   Kilde: NRK
Den økonomiske situasjonen til LSK Kvinner er kritisk. Nå innfører klubben en rekke kutt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sportssjef Joacim Jonsson irettesatt av Vålerenga etter intervju
Publisert: 11:22 22-04-2024   Kilde: NRK
Vålerengas sportsdirektør Joacim Jonsson vekket oppsikt da han gikk hardt ut mot klubbens egen spiss, Mees Rijks, i pausen under kampen mellom Lyn og Vålerenga lørdag. Rijks ble utvist etter å ha pådratt seg to gule kort. – Det er fullstendig utilgivelig av Mees Rijks. Det finnes ingen unnskyldninger. Du setter lagkameratene i en helvetes situasjon, sa Jonsson til TV 2 lørdag. Svensken beklaget uttalelsene sine overfor Vålerenga-spillerne i garderoben etter kampen. Mandag forteller daglig leder i Vålerenga, Svein Graff, at han og Jonsson har hatt et møte. – Tid, sted og formen for offentlig kritikk av egen spiller på den måten er feil og dårlig håndtert. «Jocke» har beklaget overfor spillergruppa og i media. Det er bra og nødvendig. Jeg har hatt møte med Jokke og han har fått en irettesettelse, sier Graff til VG. Graff opplyser at saken ikke vil få ytterligere konsekvenser for Jonsson.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Djokovic dropper Madrid Open – en rival mindre for Ruud
Publisert: 10:21 22-04-2024   Kilde: NRK
Novak Djokovic (36) stiller ikke i Madrid Open. Det kan gi Casper Ruud lettere vei mot suksess i storturneringen i tennis. Djokovic har ikke spilt siden verdenseneren tapte for Ruud i semifinalen i Monte-Carlo Masters for litt over en uke siden. Serberen var ikke en del av mandagens trekning for ATP Masters1000-turneringen i Madrid. Der har han tidligere vunnet tittelen tre ganger (senest i 2016). Ruud er femteseedet og går rett til 2. runde. Der møter han vinneren av oppgjøret mellom Zhang Zhizhen fra Kina (49 i verden) og serbiske Miomir Kecmanovic (66). (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tønnesen takker nei til landslagsspill
Publisert: 10:14 22-04-2024   Kilde: NRK
Kent Robin Tønnesen (32) gjør seg uaktuell for det norske håndballandslaget framover. Det opplyser landslagssjef Jonas Wille i forbindelse med uttaket av troppen til en storturnering på Jordal i Oslo neste måned. – Kent Robin har forklart meg at han takker nei til landslag i perioden fremover av hensyn til totalbelastningen. Vi har hatt god dialog, og jeg tar hans avgjørelse til etterretning i vår videre planlegging, sier Wille. Tønnesen spiller til daglig i franske Paris Saint-Germain. Der har han vært siden overgangen fra ungarske Szeged i fjor. På landslaget står Tønnesen med 339 mål på 137 kamper. Han har vært en del av Norge-miljøet siden 2010. I 2017 var han med på å ta VM-sølv. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Antidoping Norge vil utestenge Marvik for brudd på meldeplikten: – En enorm påkjenning
Publisert: 09:27 22-04-2024   Kilde: NRK
Bryteren Oskar «Tåsenplogen» Marvik er ilagt tre advarsler for brudd på meldepliktsforskriften. Bryteforbundet mener Antidoping Norge har vurdert saken feil.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Etiopisk friidrettsutøver utestengt i fem år
Publisert: 09:26 22-04-2024   Kilde: NRK
Den etiopiske mellomdistanseløperen Zerfe Wondemagegn har blitt utestengt i fem år etter flere brudd på dopingreglene. Det bekrefter Friidrettens integritetsenhet (AIU) mandag. Wondemagegn ble nummer fire på 3000 meter hinder i VM i august i fjor. Hun har også en åttendeplass på øvelsen fra OL i 2021. 21-åringen testet positvt på tre ulike tester mellom 22. august og 24. september i fjor. Hun fikk opprinnelig en straff på seks år, men den ble redusert med ett år etter at hun erkjente bruddene. Utestengelsen på fem år gjelder fra 20. oktober 2023.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Iuel med på VM-laget i stafett
Publisert: 07:00 22-04-2024   Kilde: NRK
Norge skal for første gang delta i VM i stafett, og reiser til Bahamas med en tropp på seks kvinner. Hovedmålet er å kvalifisere seg til OL. – Vi har aldri hatt stafettlag i OL tidligere. Det vil være en milepæl for kvinnelig friidrett å kvalifisere et stafettlag, sier sportssjef Erlend Slokvik til NRK. Slokvik bekrefter den norske deltakelsen overfor NRK, og ramser opp følgende seks navn til 4x400 meter: Josefine Tomine Eriksen (Sem IF), Astri Ayo Lakeri Ertzgaard (IK Tjalve), Amalie Hammild Iuel (IK Tjalve), Henriette Jæger (Aremark IF), Linn Oppegaard (Moss IL) og Elisabeth Slettum (Idrettslaget Skjalg). – De gleder seg veldig og er optimistiske. De føler at dette er en god mulighet de har fått, og de er spente, sier Slokvik. Det er totalt 16 lag som kvalifiserer seg til 4x400 meter under sommerens OL i Paris, og hele 14 av disse blir kvalifisert under stafett-VM på Bahamas. – Det er her det er mulig å kvalifisere seg. De to siste plassene deles ut til de to beste tidene ellers, og det ser ut som kan bli ganske krevende. Vi mener at dette er den største sjansen til å kvalifisere seg, sier Slokvik. – Vi reiser fordi vi mener det er en realistisk mulighet til å klare det. Da må vi helt sikkert sette norsk rekord. Det mener vi at vi er gode nok til, fortsetter Slokvik. Den norske rekorden er på 3.28,58, satt av Ertzgaard, Slettum, Line Kloster og Iuel under Bislett Games i 2022. Stafett-VM i den bahamanske hovedstaden Nassau arrangeres går av stabelen 4. og 5. mai.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)