Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
17
 Fredag  17. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 61 til 80 ---- Artikkel 81 til 100 --- Neste, 101 til 120




Norges nye stjerneskudd kan bli OL-redning – men han får tyn for barten
Publisert: 07:45 14-05-2024   Kilde: NRK
Med flere forfall, trekkes Simen Lyse frem som en mulig OL-joker for håndballgutta. Men ansiktspryden er kollegaene mer skeptiske til.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Åtte av ti eliteserieklubber under handlingsplan
Publisert: 07:45 14-05-2024   Kilde: NRK
Norges Ishockeyforbund har tatt grep for å bedre den økonomiske situasjonen. Per nå betyr det at flesteparten av toppklubbene må ha hjelp via en handlingsplan. Det bekrefter Lise Kvil Torgersen, visepresident i NIHF og leder av klubblisensutvalget, overfor NTB. Hun forteller at de eneste eliteserieklubbene for menn som ikke er under handlingsplan, er Stavanger Oilers og Storhamar. Torgersen opplyser at forbundet har vedtatt nye regler om høyere egenkapitalandel, og at det derfor var ventet at flere klubber skulle underlegges den treårige handlingsplanen. – Én ting er at det er økonomisk tøffe tider for alle, med økte reisekostnader og slikt. I tillegg stiller vi nå mye strengere krav til klubbene i klubblisensreglementet. Derfor har vi ventet at de fleste klubbene kommer på en handlingsplan i årene framover, sier hun. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tenåringen Yamal skjøt Barcelona opp på sølvplass
Publisert: 00:43 14-05-2024   Kilde: NRK
16 år gamle Lamine Yamal satte iskaldt inn kampens første mål da Barcelona slo Real Sociedad 2-0 i spansk fotball mandag. Yamal ble spilt fra av mer enn dobbelt så gamle Ilkay Gündogan (33) fem minutter før pause. Alene med keeper satte unggutten ballen iskaldt i mål. Scoringen var Yamals femte i ligaen denne sesongen. Tross sin unge alder har han vært på banen i 34 av Barcelonas 35 seriekamper. 19 av dem har han spilt fra start. På overtid i annen omgang fastsatte Raphinha sluttresultatet til 2-0 fra straffemerket. Mandagens seier sørget for at Barcelona igjen klatret forbi Girona på tabellen i La Liga. Ett poeng skiller i sølvkampen når tre serierunder gjenstår. Real Madrid er allerede suverene seriemestre. 14 poeng skiller ned til Barcelona på tabellen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hyller Patrick Berg etter hetsoppgjøret: – Betyr mye for skeive fotballspillere
Publisert: 23:25 13-05-2024   Kilde: NRK
Glimt-kaptein Patrick Berg ble fly forbannet da han hørte tilropene fra tribunen under kampen mellom Bodø/Glimt og KBK. Nå hylles han for reaksjonen sin.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bisarr keepertabbe og Liverpool-kollaps i kaoskamp
Publisert: 23:25 13-05-2024   Kilde: NRK
Liverpool ledet 3-1 mot Aston Villa, men en sen opphenting sørget for 3-3 i Premier League mandag kveld. Ti minutter før slutt ble Jhon Duran byttet inn for Villa, og med to mål på tampen sørget colombianeren for at det endte uavgjort i en heseblesende kamp på Villa Park. Allerede etter et minutt tok Liverpool ledelsen da Villa-keeper Emiliano Martínez rotet ballen inn i eget nett. Villa utlignet ved Youri Tielemans ti minutter senere, før Cody Gakpo sendte Liverpool tilbake i ledelsen halvveis ut i omgangen. Like etter pause scoret Jarell Quansah sitt første Premier League-mål, da han satte inn 3-1 for Liverpool. Begge lag fortsatte å produsere målsjanser på løpende bånd, og en rekke mål ble annullert for offside. Til slutt var det Duran som sørget for at Villa hentet opp gjestenes ledelse, og dermed endte det uavgjort i Jürgen Klopps siste bortekampsom Liverpool-manager. Før kampen var det allerede klart at Liverpool blir nummer tre i Premier League denne sesongen, mens Aston Villa kunne sikret topp fire og mesterligaplass med seier. Med ett poeng til Villa kan de fortsatt bli tatt igjen av Tottenham. Villa har 68 poeng med én kamp igjen, mens Tottenham har 63 med to kamper igjen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske scoringer bidro til Malmö-luke på tabelltoppen
Publisert: 21:56 13-05-2024   Kilde: NRK
Erik Botheim og Lasse Berg Johnsen scoret hvert sitt mål da Malmö slo IFK Göteborg 3-0 i svensk fotball mandag. Seieren betyr at Malmö har skaffet seg fem poengs luke på toppen av tabellen etter åtte seriekamper i Allsvenskan. Djurgården følger nærmest. En drøy halvtime var spilt da Erik Botheim var frampå i mandagens bortekamp i Göteborg. Et innlegg fra peruanske Sergio Peña endte på bakerste stolpe, der den norske måltyven kom stormende og satte inn sin femte ligascoring for sesongen. Deretter doblet danske Søren Rieks ledelsen. Rett før full tid åpnet Lasse Berg Johnsen målkontoen i Allsvenskan denne sesongen og fastsatte resultatet til 3-0. IFK Göteborg har fått en tung start på sesongen. Sju poeng på åtte kamper betyr at storklubben kun har Kalmar og Västerås bak seg på tabellen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ny blytung VM-smell for USAs stjernegalleri – Slovakia sto for overraskelse
Publisert: 21:56 13-05-2024   Kilde: NRK
avoritt-tippede USA har fått en lei start på ishockey-VM. To tap på de tre første kampene setter amerikanerne under press. Mandag røk USAs stjernetunge mannskap 4-5 for Slovakia etter forlengning. Det slovakiske laget sjokkerte amerikanerne og ledet hele 4-1 etter to perioder. I den tredje kollapset så nærmest slovakerne og slapp det amerikanske laget inn i kampen igjen. 4-4 ved full tid sendte kampen til forlengning. Der dukket New Jersey Devils-backen Simon Nemec opp foran det amerikanske målet og styrte inn seiersmålet for Slovakia. Da gjensto det et drøyt minutt av forlengningen. USA innledet VM med tap for Sverige. Mandagens smell betyr kun fire poeng på tre kamper. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: – Driter i resultatet nå
Publisert: 19:09 13-05-2024   Kilde: NRK
Norge tapte 1-4 mot Finland og gikk dermed på sitt tredje strake tap i VM i ishockey. Men allerede etter en svak norsk åpning hadde den norske landslagstreneren Tobias Johansson fått nok. Etter 0–2 langet han ut mot egne spillere etter første periode. – Jeg driter i resultatet akkurat nå. Jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. Det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren Tobias Johansson til Viaplay i den første pausen. – Vi hadde en tydelig kampplan. Vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. Vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte Johansson. På Viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne, så var treneren klar. – De fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. De neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. Derom landslagstreneren klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel Finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. Perioden var så vidt i gang da Finland økte til 3–0. I kommentatorboksen til Viaplay ble det påpekt at det samme nå hadde skjedd for tredje gang i kampen. Men det skulle likevel bli verre. For da målvakt Jonas Arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. Pucken endte hos Oliver Kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. – Det går på slurvekontoen, utbrøt Viaplay-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm. Max Krogdahl ga Norge et visst håp med 1–4 redusering på tampen av den andre perioden. Det ble også sluttresultatet. Og hva var så landslagstrenerens dom? – Først og fremst må man ha spillere som er klare til kampen og det syns jeg ikke de er, sa Johansson til Viaplay. Han påpekte at staben jobber hardt for at spillerne skal prestere og la den svake prestasjonen på spillerne. Alexander Bonsaksen reagerte på trenerens utsagn. – Jeg syns det er litt klønete å si at staben har gjort det bra og ikke spillerne, sier Bonsaksen i Viaplay-studioet. Han tror han selv ville ignorert det som spiller, men tror dette kan bli noe å snakke om internt etter mesterskapet. Norge skal tirsdag møte Danmark.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Zuccarello spiller ikke mot Finland i ishockey-VM: – Følte seg uggen
Publisert: 16:23 13-05-2024   Kilde: NRK
Norges stjernespiller Mats Zuccarello er ikke med i den norske troppen til kampen mot Finland mandag. Kampen starter 16.20. Zuccarello har vært toneangivende i de to tidligere kampene i VM for Norge. Oppgjørene har endte med tap for Sveits (2-5) og Tsjekkia (3-6). – Han følte seg uggen. Det er ikke noe mer dramatikk enn det, opplyser pressekontakt Jon Haukeland til NTB. Også backen Mattias Nørstebø er ute av troppen. Ifølge Haukeland fikk han et skudd i fingeren i kampen mot Tsjekkia. Begge kan derimot være klare igjen til kampen mot Danmark tirsdag. Mathias Trettenes tar Zuccarellos plass i den norske førsterekka med Patrick Thoresen og Eirik Salsten. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Isak Hansen forlater Sparta til fordel for svensk klubb
Publisert: 16:23 13-05-2024   Kilde: NRK
De norske VM-backen Isak Hansen har valgt å si opp sin kontrakt med Sparta og skal være klar for en svensk klubb. Det var ishockeynettstedet nitten.no som omtalte overgangen først. Det sies ikke noe om hvilken klubb eller hvilket nivå det er snakk om. Hansen var i Leksand i 2022/23-sesongen, men fikk bare én kamp i SHL. Spartas sportssjef Jonas Holøs ble søndag informert om at 20 år gamle Hansen har utnyttet en klausul i kontrakten og dermed forlater klubben. – Vi takker Isak for tiden i Sparta og ønsker ham lykke til videre i karrieren, skriver klubben på sitt nettsted. Hansen spiller for tiden for Norge i ishockey-VM i Praha.(NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

17-åring med supertid - sammenlignes med Jakob Ingebrigtsen
Publisert: 15:05 13-05-2024   Kilde: NRK
En ukjent 17-åring imponerte en hel friidrettsverden med å slå en 45 år gammel rekord på 800 meter i helgen. NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal lar seg begeistre.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Klimaaktivister avbrøt kamper i storturneringen i Roma
Publisert: 15:05 13-05-2024   Kilde: NRK
Masters1000-turneringen i Roma fikk to kamper stoppet etter at klimaaktivister tok seg inn på grusen. Det var aktivister fra gruppen Ultima Generazione (siste generasjon) som tok seg inn på Pietrangeli-banen der Madison Keys spilte mot Sorana Cirstea i kvinnenes 16-delsfinale. Iført oransje vester kastet de en ikke kjent væske og konfetti på banen. De ble raskt fjernet av sikkerhetspersonell. Kampen ble stoppet i en halvtime. Nesten samtidig, på bane 12, dukket det opp folk fra den samme gruppen under en doublekamp. Ifølge en talsperson for turneringen hadde også en person forsøkt å lime føttene sine til bakken på tribunen. I mars ble tre aktivister fra Ultima Generazione pågrepet for å forstyrre Roma maraton. Gruppen krever blant annet at den italienske staten oppretter et erstatningsfond på 20 milliarder euro for «alle mennesker som lider skade på grunn av klimaendringer». (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Iraola forlenget kontrakten med Bournemouth
Publisert: 14:21 13-05-2024   Kilde: NRK
Etter en god debutsesong har Andoni Iraola signert en ny kontrakt med Bournemouth som strekker seg ut 2025/26-sesongen. Det skriver klubben på sin nettside. – Jeg er veldig glad for å signere kontrakten. For meg handler det om at man fornyer tilliten fra begge sider, sier spanjolen. Iraola tok over Bournemouth i fjor sommer. Allerede før siste kamp er spilt, har Iraolas menn sanket 48 poeng. Så mange poeng har Bournemouth aldri klart før på det øverste nivået. – Vi har hatt en god første sesong sammen i Premier League, og jeg er glad for at begge sider ønsker å fortsette forholdet videre, sier han og fortsetter: Iraolas prestasjoner har også blitt lagt merke til av Premier League, som har nominert ham til årets trener i ligaen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Styrelederen i LSK Kvinner trekker seg
Publisert: 13:36 13-05-2024   Kilde: NRK
Det opplyser fotballklubben i en pressemelding mandag. Øien uttaler følgende om avgangen til lokalavisen Romerikes Blad : – Jeg har trukket meg frivillig etter en ryddig diskusjon i styret. Håpet er å frigjøre ny energi hos dem som arbeider med finansieringen av klubben i perioden framover. Han erstattes midlertidig av Lotte Lundby Kristiansen, mens en permanent styreleder skal velges på et ekstraordinært årsmøte. «LSK Kvinner FK er har stor tro på at Lotte vil føre stafettpinnen videre med bravur, og vi sikter fremover mot nye og positive tider for LSK Kvinner FK», skriver klubben. Samtidig går Vegard Gjerde inn som ordinært styremedlem. LSK Kvinner opplyste i forrige måned at klubben er i en kritisk økonomisk situasjon som truer klubbens videre eksistens. Ifølge TV 2 trenger klubben å få inn rundt fem millioner kroner i løpet av året. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kristiansund-supporter utestengt i 35 kamper – klubben takker Patrick Berg
Publisert: 13:36 13-05-2024   Kilde: NRK
Det opplyser Kristiansund på sitt nettsted. «I vår klubb er det nulltoleranse for diskriminering og hets på bakgrunn av hudfarge, nasjonalitet eller etnisitet, religion og seksuell legning, og andre hatefulle ytringer», skriver klubben. KBK forteller videre at de har gjort undersøkelser etter søndagens hendelse, og at de gjennom videobilder og forklaringer fra vitner har identifisert en person som vil få reaksjon i henhold til klubbens sanksjonsreglement. «KBK vil samtidig beklage til Bodø/Glimt og takke Patrick Berg for hans reaksjon på hendelsen. Dette hjelper oss med å fjerne uønsket atferd fra våre tribuner», heter det i pressemeldingen. Den utestengte supporteren må også gjennom et holdningsendringsprogram før han eventuelt får adgang til stadion igjen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske stjerner med kniven på strupen – nå kan EM-skjebnen avgjerast
Publisert: 13:36 13-05-2024   Kilde: NRK
Denne veka stiller fem norske friidrettsprofilar til start på ein 5000 meter i Stockholm. Ekspert Vebjørn Rodal trur løpet kan avgjere kven som får EM-billett på distansen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

OL-drømmen over for Lien – må opereres
Publisert: 12:18 13-05-2024   Kilde: NRK
Landslagsspiller Kasper Thorsen Lien (23) må gjennom en operasjon etter å ha pådratt seg et tretthetsbrudd i foten, melder TV 2. – Kasper er ute i åtte til tolv uker og opereres på onsdag, opplyser sportssjef Nils Kristian Myhre i Elverum til kanalen. Elverum-spilleren forlot søndagens kamp mot Argentina med en ispose på foten. Nå forsvinner muligheten til å kjempe seg inn i Jonas Willes OL-tropp som skal være på 14 spillere og én reserve. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

FIS tar grep om hoppdressene – vil ha en mer rettferdig idrett
Publisert: 10:49 13-05-2024   Kilde: NRK
Neste sesong vil skihopperne kunne benytte seg av færre hoppdresser. Hver hoppdress skal i tillegg merkes med ID-brikker, slik at alle deler av drakten kan kontrolleres, skriver FIS. Det ble klart under vårmøtene til hoppkomiteen i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) i forrige uke. Nå får de kun ha to dresser per stevne, én dress per konkurranse og én dress til kvalifiseringene. – Dette trinnet er et steg i retning av å få en disiplin som beveger seg mot en rettferdig idrett. Vi tror sterkt på at skihopping kan utvikle seg og være spektakulær, attraktiv og emosjonell. Alle disse ordene er strengt forbundet med rettferdighet og fair play. Vi er veldig glade for denne nye muligheten, sier renndirektør Sandro Pertile. FIS avslørte også at det framover vil bli lagt mer vekt på gode telemarksnedslag. Dommerne skal trekke tre poeng (tidligere to) dersom utøveren ikke setter en ordentlig landing. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

McIlroy tilbake på topp - Hovland klatret
Publisert: 08:03 13-05-2024   Kilde: NRK
Golfstjernen Rory McIlroy tok en klar seier i PGA-turneringen Wells Fargo i Charlotte, USA. Nordiren endte siste runde på seks slag under par og vant med totalt 17 slag under par. Amerikanske Xander Schauffele fulgte fem slag bak på 2.-plass, melder NTB. McIlroy vant også turneringen i 2010, 2015 og 2021. Seieren var hans 26. på PGA-touren. Viktor Hovland hadde en god sistedag, med 16 par og to birdier. Nordmannen ble til slutt nummer 24, ett slag over par. – Følelsesmessig er jeg ganske langt unna. Jeg står ikke over ballen med mye selvtillit. Jeg vet ikke helt hvor ballen går, og da blir det tøft å spille mot de beste i verden, oppsummerte Hovland, ifølge Norsk Golf.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mbappé ble hedret og scoret i Paris-avskjeden – gikk på sjeldent tap
Publisert: 23:43 12-05-2024   Kilde: NRK
Kylian Mbappé (25) spilte sin siste kamp for Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hans scoring holdt likevel ikke det som ble sesongens andre tap. Toulouse vant kampen 3-1. Stjernespissen ble hedret av fansen før kampstart, og 25-åringen var borte hos dem og takket før oppgjøret kom i gang. Spissen scoret kampens første mål etter sju minutter. Mbappé feiret blant annet med målmann Keylor Navas som også forlater klubben etter sesongen. Thijs Dallinga og Yann Gboho sørget for at PSG gikk på sitt første tap i ligaen siden september. På overtid noterte innbytter Warren Kamanzi seg for en målgivende pasning til Frank Magri som økte til 3-1. Laget fra den franske hovedstaden har allerede vunnet serien. To bortekamper gjenstår i seriespillet. For to dager siden kunngjorde Mbappé at han er ferdig i klubben ved sesongslutt. Det er ikke offisielt kjent hvor Mbappé skal fortsette karrieren, men spanske medier har for lengst erfart at kontrakten med Real Madrid er signert. Den norske duoen Kamanzi og Aron Dønnum spilte de siste 25 minuttene for Toulouse. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 61 til 80 ---- Artikkel 81 til 100 --- Neste, 101 til 120






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)