Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Flytte treningsutstyr

Skal du flytte og grubler over hvordan du skal frakte det tunge treningsutstyret?Når du skal flytte og tiden er inne for å pakke ned treningsstudioet, kan mange klø seg i hodet. Å flytte treningsapparater er ikke nødvendigvis bare enkelt. De fleste treningsapparater har et antall vekter som gjør at apparatene veier mye, og de kan være knotete å frakte som de er, uansett om man benytter hjelpemidler for å frakte dem. Man må nok bare innse at det er enklere å flytte store, tunge treningsapparater ved å demontere dem. Man behøver ikke demontere dem helt, men nok til å få dem i håndterbare deler.

Vanskelig å frakte

Det kan være vanskelig å flytte treningsutstyr om man forsøker å flytte apparatene som de er. De kan være meget tunge, og de kan i tillegg være store slik at de ikke er enkle å manøvrere. Når man bygde treningsstudio i boligen, så tenkte man gjerne ikke på at det kunne bli aktuelt å flytte dette på et eller annet tidspunkt. Men når tiden kommer, så er det lurt å planlegge å heller bruke litt tid på å få dem med seg på enklest mulig måte. Bruker du flyttehjelp Oslo kan du også be om flyttebyrået har spesialutstyr og noen gode tips.

Demontering kan være en god ide

Når man skal flytte treningsutstyr, så blir dette lettere å håndtere om man demonterer utstyret i håndterbare deler og flytter delene for seg. Spesielt kan det være lurt å flytte vektene for seg slik at man ikke forsøker å løfte treningsapparater med nok vekter til at et menneske ikke vil kunne bære dem alene. Poenget med treningsapparatene er jo at alle skal ha nok vekter på apparatet til at man skal kunne utfordre seg når man trener. Hvis man ikke hadde såpass mye vekter, så ville man ikke oppnå den fremgangen man sannsynligvis ønsker. Demonterte treningsapparater er enklere å håndtere og kan flyttes som alle andre ting i boligen uten spesiell behandling. Treninger du hjelp med å flytte treningsutstyr kan du kontakte et flyttebyrå i Oslo.

Om forfatter:
Frilanser Oslo
Kilde: Fitpartner og Totalflytting Oslo AS


Om artikkelen


Publisert: 05-06-2020 av: -

Visninger: 1573

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel221
Sammendrag1482
Hoved-artikkel3282016
SUM3442119


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)