Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
19
 Fredag  19. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen

Sikkerhet er en av de ting som betyr mest for oss i hverdagen, uansett om vi er bevisst om det eller ikke. Hvis sikkerheten er høy der vi ferdes – for eksempel i vårt private hjem og på arbeidsplassen – da føler vi oss mer trygge og tilpas i hverdagen. Her kan du lese mer om hvilke tiltak som er relevante for deg i ditt eget hjem og i bedriften.Sikkerhet er en av de ting som betyr mest for oss i hverdagen, uansett om vi er bevisst om det eller ikke. Hvis sikkerheten er høy der vi ferdes – for eksempel i vårt private hjem og på arbeidsplassen – da føler vi oss mer trygge og tilpas i hverdagen. Derfor er det også en utrolig viktig ting å investere i, både for deg selv og andres som ferdes i hjemmet eller i bedriften. Din låsesmed kan hjelpe deg til å oppnå en større sikkerhet og trygghet i din hverdag. De tilbyr ulike tiltak for å optimere sikkerheten, og gjennom deres låsservice kan du få noen helt tydelige resultater.

Her kan du lese mer om hvilke tiltak som er relevante for deg i ditt eget hjem og i bedriften.

Øk sikkerheten i ditt private hjem

I vårt eget hjem bør vi alltid føle oss trygge, og dette krever en høy sikkerhet. Først og fremst må de grunnleggende tingene være på plass, og her gjelder det at vi bør ha dører og vinduer som er intakte, og som står godt imot forsøk på innbrudd. Eldre dører og vinduer kan være enkle å bryte opp, og da spiller de altså ingen rolle hvor god låsen er. Så dette er et godt sted å begynne.

Din låsesmed kan hjelpe deg til å identifisere hvilke områder som trenger oppmerksomhet i boligen. Det kan for eksempel være at låsen i ytterdøren eller hagedøren bør byttes til en nyere og tryggere modell, eller kanskje at dere skal sette på en ekstralås i ytterdøren for å gi mer beskyttelse. Det kan også være relevant med et alarmsystem med en tyverialarm, som virker effektivt til å skremme bort uvedkommende - både før og etter innbruddet skjer.

Det finnes mange andre muligheter i låsservice som kan være relevante, og det avhenger helt av hvordan du bor, hvor mange som bor der, og hvordan de eksisterende sikringsinstallasjoner er. Og så avhenger det også av deres ønsker og behov. For eksempel kan en dørlås med kode være ideell for dere som bor mange og ikke vil risikere å miste nøkkelen.

Øk sikkerheten i bedriften

Sikkerhet på arbeidsplassen er essensiell av mange årsaker. Det er først og fremst kritisk at du og dine medarbeidere føler seg trygge når de er på jobben, og så er det også smart å investere i god sikkerhet slik at verdigjenstander og inventar er beskyttet. Det kan være dyre konsekvenser ved innbrudd, og derfor gir det mening å forsøke å minimere risikoen for dette.

Det kan klart anbefales å ta en snakk med din låsesmed om hvilke tiltak som er relevante for deres bedrift. Låsservice inkluderer nemlig et stort utvalg av muligheter, og det vil kreve en skreddersydd løsning å identifisere hvilke som er mest optimale for dere. Blant noen av de mest populære og effektive kan nevnes låssystem med kopisikre nøkler, adgangskontroll samt alarmsystem med videoovervåking. Men mulighetene er mange og forskjellen stor, så snakk med din låsesmed som kan rådgi deg nærmere.

Om forfatter:
-


Om artikkelen


Publisert: 07-07-2020 av: Peter Jensen

Visninger: 5965

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel1071
Sammendrag70381
Hoved-artikkel4912965
SUM5713417


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)