Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
19
 Fredag  19. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Lokaler til leie i Trondheim

Finn prestisjefylte næringslokaler til leie i Trondheim. Du kan leie lokale til kommersiell bruk. Se ledige lokaler på MatchOffice.noHva bør du tenke på når du skal velge et næringslokale?
Det er av stor betydning hvilket næringslokale din bedrift har , og det er mange aspekter å ta høyde for når du skal velge nye lokaler.

Styrk selskapets profil via dine lokaler
Lokalet er en del av bedriftens ansikt utad og kan dermed bidra til å styrke din profil. Når du velger et næringslokale, er det derfor veldig viktig at lokalet sender de riktige signalene til dine kunder. Er det samsvar mellom selskapets merkevare og lokalenes beliggenhet, størrelse, type og innretning?
Samsvarer lokalene med arbeidsflyten?
Det er viktig å overveie om lokalene er praktisk innrettet med hensyn til selskapets behov. Er det mulig å oppnå en optimal arbeidsflyt som er tilpasset de ulike typer arbeid? Det kan også stilles spesifikke krav i bransjen som skal oppfylles. Dessuten er det viktig at de fysiske fasilitetene og byggets tilstand er i orden, slik at driften ikke forstyrres.
De rette næringslokaler kan øke produktiviteten
Selskapets lokaler kan også ha en betydning for medarbeidernes trivsel og dermed også deres produktivitet. En undersøkelse har vist at arbeidere påvirkes av sine omgivelser , og at et godt samsvar mellom bedriften og næringslokalet kan øke produktiviteten.
Næringslokalenes beliggenhet
Beliggenhet av et fremtidig næringslokale er også viktig – blant annet i forhold til rekruttering. Undersøk eksempelvis om det er et relevant rekrutteringsgrunnlagi det vedrørende området, slik at det er enkelt for selskapet å få akkurat de riktige medarbeiderne. I tillegg er det viktig å være oppmerksom på kvaliteten på nettverkstilkoblingen og lignende i området, da dette kan ha stor betydning for selskapets videre drift. Traffikkforhold kan også være essensielle for mange medarbeidere. Det kan for eksempel være nødvendig at lokalene ligger i nærheten av offentlig transport eller har et visst antall parkeringsplasser.
Valg av lokaler – forberedelse gjør mester
Dette er bare noen av de mange aspektene som er verdt å overveie når man velger nye næringslokaler til sitt selskap. Det er anbefalt å avklare bedriftens krav og ønsker til det fremtidige lokalet og å lage en sjekkliste over elementer som skal undersøkes – selv før søket begynner. Dette gjør prosessen enklere og sikrer deg riktig samsvar mellom selskapet og det nye lokalet.

Se mer på Lokaler til leie Trondheim

Om forfatter:
-


Om artikkelen


Publisert: 21-11-2020 av: Stefan Berg

Visninger: 4644

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel528
Sammendrag19143
Hoved-artikkel3632442
SUM3872613


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)