Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Mar. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Minst sju døde
Publisert: 21:27 27-03-2023   Kilde: Dagbladet
Minst sju er døde, blant dem tre barn og gjerningspersonen selv - en kvinne - etter en skoleskyting i Nashville i Tennessee i USA.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sverige slo tilbake etter stortap – Pavard-perle i fransk seier
Publisert: 20:38 27-03-2023   Kilde: NRK
De svenske fotballherrene vant oppskriftsmessig 5-0 hjemme mot Aserbajdsjan i den andre runden i EM-kvalifiseringen mandag kveld. RB Leipzig-spiller Emil Forsberg scoret 1-0 i første omgang, før et selvmål fra gjestene sørget for 2-0 etter 65 minutter. Med ti minutter igjen la Viktor Gyökeres på til 3-0, før Jesper Karlsson og Anthony Elanga scoret 4-0 og 5-0 helt på tampen. Dermed fikk Sverige en solid opptur etter 0-3-tapet mot Belgia i forrige kvalifiseringskamp. I Dublin stanget Frankrike mot den irske forsvarsveggen i de første 45 minuttene. Like etter hvilen fikk bortelaget endelig hull på byllen da forsvarsspiller Benjamin Pavard serverte de fremmøtte et kremmerhus av et mål. Begge lagene skapte farligheter mot slutten av oppgjøret, men det ble ikke flere nettkjenninger i Dublin.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Storhamar best i amper semifinale – Vålerenga med kniven på strupen
Publisert: 19:29 27-03-2023   Kilde: NRK
Det femte oppgjøret mellom Storhamar og Vålerenga i semifinaleserien i NM-sluttspillet endte med 3-0-seier til hjemmelaget, som dermed leder 3-2 sammenlagt. Det betyr at Vålerenga må vinne hjemme i Jordal Amfi førstkommende onsdag for at drømmen om NM-finale mot Stavanger Oilers skal leve videre. Allerede før to minutter var unnagjort av mandagens kamp på Hamar, tente det til etter en tøff takling fra hjemmelagets Martin Rønnild. Hele fire spillere måtte ta en tur ut på sidelinjen i kjølvannet av klammeriet på isen. – Ikke glad i hverandre Storhamar og Vålerenga, konkluderte TV 2s hockeyekspert Erik Follestad på Twitter underveis i kampen. Kort tid etter tumultene åpnet vertene scoringsballet. David Booth satte pucken i mål etter slurvete forsvarsspill fra bortelagets Stefan Espeland. Drøye ti minutter senere maktet Storhamar å utnytte én mann mer på isen da Jacob Berglund la på til 2-0, som også var resultatet etter første periode. I andre periode var begge lag farlig frempå ved flere anledninger, men verken Storhamar eller Vålerenga fant veien til nettmaskene. Tross målløs andreperiode gikk det som i den første tidvis hardt for seg mellom de to kamphanene. Gjestene forsøkte febrilsk å skaffe seg en viktig redusering i den tredje og siste perioden, og fikk en gylden mulighet med 5 mot 3 i en liten periode. Det klarte de imidlertid ikke å utnytte, og til slutt var det Storhamar som satte inn 3-0 på tampen. – Det er svakt 5 mot 3. Da er denne kjørt. Et Vålerenga som av en eller annen grunn virker blottet for selvtillit - og har gjort det siden 1-0, skrev Viaplays Kasper Wikestad på Twitter i den tredje perioden. Samtlige av de fem oppgjørene så langt har endt med hjemmeseier. For Vålerengas del må den trenden fortsette på onsdag dersom det skal bli NM-finale for Oslo-laget.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Emil Iversen opereres - mister NM
Publisert: 18:51 27-03-2023   Kilde: NRK
Langrennsløper Emil Iversen skal operere bihulene tirsdag. Det forteller han til VG. Operasjon innebærer full narkose og to uker uten fysisk aktivitet. Dermed ryker også NM på Tolga for trønderen. – Sesongen er over. Jeg håpet å komme meg til NM del to. Men med de ukene jeg har hatt og med mine bihuler så går det ikke mer. Det er bare å innse nederlaget. Jeg har prøvd alt. Lagt treningsplaner hele vinteren. Formkurven går bare nedover. Det har gått til helvete, sier Iversen til avisen. Landslagsløperen har hatt en svært tung sesong, og tidligere denne måneden fortalte han til NRK at han forbereder seg på en tid utenfor landslaget.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Skummelt og ekkelt
Publisert: 18:45 27-03-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Tidligere assistenttrener for fotballandslaget, Per Joar Hansen, frykter Georgia tirsdag kveld.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

U20-landslaget knuste Romania
Publisert: 18:01 27-03-2023   Kilde: NRK
Seedy Jatta (20) scoret to mål da Norges U-20-landslag slo Romania 4-0 i en privatkamp i Sandnes mandag. De tre første målene ble scoret allerede før det var spilt 15 minutter. Vålerenga-talentet Jatta brukte ni minutter på å score to ganger, mens Bodø/Glimt-spissen Lasse Nordås noterte seg for en nettkjenning etter 14 minutter. Helt på tampen fastsatte KFUM-angriper Petter Nosa Dahl resultatet. Strømsgodset-spiller Jonas Torrissen Therkelsen hadde målgivende pasning på to mål. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Pål Trøan Aune legger skiene på hylla
Publisert: 17:59 27-03-2023   Kilde: NRK
Sprinteren Pål Trøan Aune (30) er ferdig som aktiv langrennsløper, melder han på Instagram. Aune var sist i aksjon på verdenscupsprinten i Drammen i midten av mars, der han ble nummer åtte. Etter sesongen er det slutt for 30-åringen. «En æra er over for meg etter sesongen. Tusen takk til familie, venner, støttespillere, lagkamerater og konkurrenter for noen minnerike år!», skriver Aune på Instagram. Han har en fjerdeplass fra sprinten i tyske Dresden i 2020 som beste resultat. Han gikk sitt første verdenscuprenn i italienske Asiago tilbake i 2013, men greide aldri å etablere seg i verdenstoppen på distansen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ibrahimovic mister EM-kvalifiseringskamp
Publisert: 17:59 27-03-2023   Kilde: NRK
Zlatan Ibrahimovic (41) er ikke i den svenske troppen som skal møte Aserbajdsjan i den andre kampen i EM-kvalifiseringen i fotball på hjemmebane mandag. Ibrahimovic mistet søndagens trening med en lett kjenning. Han trente alternativt, men ble ikke klar til mandagens kamp i Solna. Milan-spissen er ikke inkludert i lagoppstillingen som ble publisert på Uefas nettsider snaue to timer før kamp. Det er uklart hva slags skade 41-åringen har. 41-åringen gjorde nylig comeback fra et langt skadeavbrekk og spilte et drøyt kvarter i 0-3-tapet for Belgia fredag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Barcelona-kapteinen tilbake i trening – i rute til VM
Publisert: 17:57 27-03-2023   Kilde: NRK
Alexia Putellas (29) trente mandag for første gang sammen med resten av Barcelona-laget etter korsbåndskaden hun pådro seg før EM i fjor. Putellas er verdens beste kvinnelige fotballspiller og har fått en rekke priser. Hun har vunnet både Ballon d´Or i 2021 og 2022 og de siste to årene fått Fifas The Best-pris. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Noreg krev endring etter sjokkscenene: – Vi har ingen å miste
Publisert: 17:44 27-03-2023   Kilde: NRK
Noregs Skiskytterforbund har sett seg lei på våpenhandtering slik som Thierry Langer viste i vinter, og krev at Det internasjonale skiskyttarforbundet (IBU) ryddar opp.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Voldtok «Ida» på jentetur
Publisert: 14:58 27-03-2023   Kilde: Dagbladet
To menn er dømt for å ha voldtatt ei norsk kvinne på Rhodos i 2017. - Det føles kjempestort å bli trodd og hørt, sier «Ida».

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sørloth har lagt Spania-missen bak seg: – Kan ikke dvele
Publisert: 13:47 27-03-2023   Kilde: NRK
Alexander Sørloth bommet på en enorm mulighet på stillingen 0-1 til Spania i Norges første kamp i EM-kvalifiseringen lørdag kveld. Men den norske spissen har lagt bommen bak seg. – Det eneste som manglet var scoringen. Hadde jeg satt den i krysset der den skulle så hadde det sikkert vært et annet spørsmål. Men man kan ikke dvele ved sånne ting. Takk Gud for at jeg har skaffet meg bedre ballast gjennom karrieren så jeg kommer over sånne ting fortere. Jeg er veldig motivert og klar for i morgen, sier Sørloth, som innledet svaret med å si at han var fornøyd med egen innsats ute på banen. Sørloth møtte pressen i Georgia mandag ettermiddag etter en lang reise fra Spania til Norges neste bortekamp i EM-kvalifiseringen. Det norske landslaget landet natt til mandag, men den lange reisen har ikke påvirket mannen som er Norges fremste angrepsvåpen i Erling Braut Haalands skadefravær. – Det var en lang flytur i går, men jeg har det trivelig med gutta på laget. Vi spilte kort i nesten fem timer, så det gikk veldig fort, sier han. Tirsdag klokken 18.00 jakter Norge sine første poeng i EM-kvalifiseringen etter 0-3-tapet mot Spania. – Vi forventer en god atmosfære og et hardtarbeidende georgisk lag. Det blir en tøff kamp, sier Sørloth.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Thorisdottir mister VM
Publisert: 13:38 27-03-2023   Kilde: NRK
Maria Thorisdottir mister sommerens VM i Australia og New Zealand. Det opplyser hun selv i en SMS til Jærbladet. Hun sier at det drier seg om en leddbåndskade i foten. – Knuste hjertet mitt dette her, men jeg har blitt knocket ned så mange ganger nå, så jeg skal slå tilbake nok en gang, skriver Thorisdottir til avisen. Midtstopperen måtte av med en skade etter en times spill i kampen mellom Manchester United og Lewes i FA-cupen for halvannen uke siden.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Storhamar fikk pålegg fra forbundet etter billettreduksjon
Publisert: 13:22 27-03-2023   Kilde: NRK
Mandag formiddag skrev Storhamar på Twitter at de reduserte tilskuerkapasiteten til kveldens kamp mellom Storhamar og Vålerenga, den femte kampen i semifinaleserien mellom de to ishockeylagene. Det innebar en reduksjon av antall bortesupportere til 275, noe som fikk flere Vålerenga-fans til å reagere. Noen timer senere kom også beskjeden om at bortelaget hadde fått justert antall billetter til 325 etter pålegg fra ishockeyforbundet. Et bortelag har i utgangspunktet krav på fem prosent av billettene til en kamp. Ifølge Hamar kommune har Storhamars hjemmebane, CC Amfi, en tilskuerkapasitet på 6100 sitteplasser. – Vi har fått beskjed om at det skal regnes av hallens mulige kapasitet - ikke hvor mange billetter vi legger ut for salg. Vi mener at hallen ikke er tilrettelagt for å kunne etterkomme de arrangementskrav forbundet stiller til bortesupporterfelt når vi pålegges å slippe inn over 300+ fordi det er ståtribuner og ikke seter. Vi forholder oss til pålegget og har lagt ut flere billetter, sier styreleder i Storhamar, Njål Gjøvåg Berge.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Legene advarer etter fylletabbe
Publisert: 12:52 27-03-2023   Kilde: Dagbladet
Kirurgene fikk sjokk da de fant ut hva som gjemte seg i endetarmen til den 47 år gamle mannen.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Meiner Noreg blir ramma av Uefa-reglar: – Både merkeleg og uheldig
Publisert: 12:14 27-03-2023   Kilde: NRK
Noreg startar kvaliken med to tøffe bortekampar, og i tillegg er det eit utkvilt Georgia som ventar berre tre dagar etter Spania-bataljen. Oppsettet blir stempla som urettferdig.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Chelsea med milliardunderskudd for 21-22-sesongen
Publisert: 12:09 27-03-2023   Kilde: NRK
Den engelske fotballstorheten Chelsea leverer et dundrende underskudd på nesten 1,5 milliarder kroner. Regnskapstallene gjelder for regnskapsåret 2021-22 (juni-juni) og ble offentliggjort mandag. Klubben mener at hovedgrunnen til det voldsomme underskuddet skyldes sanksjoner som rammet klubben da Roman Abramovitsj var eier. Abramovitsj havnet på Storbritannias sanksjonsliste etter at Russland angrep Ukraina i februar i fjor. For et år siden la russeren Chelsea ut for salg. Noen få måneder etter havnet klubben i hendene på et konsortium med amerikaneren Todd Boehly i spissen. Etter at han kom inn i bildet har Chelsea brukt kjempesummer både på spillere og manager.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Spania: Snur
Publisert: 12:06 27-03-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Eksperter endrer syn på Martin Ødegaard (24): - Med den utviklingen han har hatt, er det udiskutabelt at han ville vært i startoppstillingen til Real Madrid.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Amerikansk toppløper legger opp
Publisert: 11:51 27-03-2023   Kilde: NRK
Amerikanske Hailey Swirbul avslutter langrennskarrieren, bare 24 år gammel. På instagram skriver hun at søndagens klassiske fellesstart i Lahti var hennes siste renn i verdenscupen. Hun ble nummer 26. – Det skremmer meg å frivillig gå bort fra noe som som er en så stor del av min identitet, men jeg vet i hjertet at jeg er klar til å prioritere andre verdier i livet, skriver Swirbul. Hun har én pallplass på 55 individuelle starter i verdenscupen. Hun har vært på det amerikanske stafettlaget i de tre siste internasjonale mesterskapene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tilbake på landslaget
Publisert: 11:07 27-03-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Caroline Graham Hansen (28) ble mandag formiddag tatt ut i landslagstroppen til Hege Riise.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)