Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
8
 Onsdag  8. Feb. 2023
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60
Tyrkiske fotballklubber lover katastrofehjelp etter jordskjelvet
Publisert: 12:27 06-02-2023   Kilde: NRK
Flere tyrkiske fotballklubber lover å gi hjelp etter et kraftig jordskjelv som har tatt livet av mer enn 1200 mennesker i Tyrkia og Syria natt til mandag. Nå uttaler den tyrkiske storklubben Fenerbahçe at de er i gang med å mobilisere medlemmene i klubben. Det kommer fram i et innlegg på Instagram. – Vi står sammen med vårt land. Vår klubb gjør seg klar til å ta steg etter jordskjelvkatastrofen, som kunne merkes i mange byer, spesielt i Kahramanmara?, heter det blant annet i innlegget. Galatasaray har også satt i gang arbeid for å hjelpe de rammede. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kan skje innen ti dager
Publisert: 12:12 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Ukraina forbereder seg på en ny russisk storoffensiv i Øst-Ukraina. De hevder den kan starte allerede innen ti dager.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Skadesmell for Barcelona – Busquets kan være ute til møtet med Manchester United
Publisert: 11:51 06-02-2023   Kilde: NRK
Landslags- og Barcelona-kaptein Sergio Busquets (34) er ute med skade. Det bekrefter Barcelona i en pressemelding på deres nettside. Søndag møtte Barcelona Sevilla i den 20.-runden av La Liga. Kampen endte i en 3-0 seier til katalanerne, men de måtte dessverre se kaptein-Busquets gå av banen etter sju minutters spill. Ifølge pressemeldingen til Barcelona skal 34-åringen ha pådratt seg en forstuet ankel etter en kollisjon med Sevillas En-Nesyri. Barcelona skriver at han ikke vil være disponibel før han er helt frisk igjen. Det sår tvil om han vil kunne stille til start i europaligamøtet med Manchester United 16. februar. Busquets har spilt totalt 18 av 20 mulige kamper for Barcelona denne La Liga-sesongen. Han har også spilt ni kamper for klubben i andre turneringer. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Disse er tatt ut i landslagstroppen til Norge
Publisert: 11:17 06-02-2023   Kilde: NRK
Norge sitt kvinnelandslag i fotball skal spille tre kamper under oppholdet i Frankrike. Landslaget skal spille mot Uruguay onsdag 15. februar, Danmark lørdag 18. februar og Frankrike tirsdag 21. februar. Dette er troppen landslagssjef Hege Riise har tatt ut: Guro Pettersen, Aurora Mikalsen, Sunniva Skoglund; Sara Hørte, Mathilde Harviken, Guro Bergsvand, Tuva Hansen, Malin Brenn, Maria Thorisdottir, Maren Mjelde, Marit Bratberg Lund, Thea Sørbo; Anna Jøsendal, Emilie Joramo, Thea Bjelde, Vilde Bøe Risa, Emilie Haavi, Frida Maanum, Amalie Eikeland, Guro Reiten, Emma Stølen Godø, Julie Blakstad, Karina Sævik, Celin Bizet Ildhusøy, Emilie Nautnes. – Det er mange som får prøve seg i løpet av denne samlingen. Vi har en tropp som kan fordele spilletid med tanke på at det er kun to dager mellom kampene, sier Riise.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mowinckel står over slalåmen – Lie kjørte ut
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: NRK
Ragnhild Mowinckel leverte varene i første del av superkombinasjonen i VM i alpint mandag. Hun kjørte inn til nest best tid. Men alpinisten sparer kneet og dropper slalåmdelen i franske Courchevel. Italienske Federica Brignone er i ledelsen før slalåmen etter å ha levert en strålende super-G. Lara Gut-Behrami kjørte også inn til en andreplass med lik tid som Mowinckel. Sveitseren er heller ikke ventet å starte slalåmen. Heller ikke Vickhoff Lie blir med videre til slalåmdelen. Den norske utøveren greide ikke å håndtere den utfordrende super-G-traseen og kjørte ut halvveis ned i løypa. Etter konkurransen ble Lie sett med bandasje på hånden etter å ha slått hånda i en av portene, men alpinisten avkrefter at det er snakk om noe alvorlig. – Det er bare én knoke som er vond, det går helt fint. Det handler om å være føre var, sier hun til NRK. – Jeg hadde gledet meg så mye til slalåm, det er så kjipt å ikke få kjøre det nå. Jeg har lyst til å ta på meg «bib-en» til Ragnhild og kjøre hennes omgang, men det er dessverre ikke lov, sier Lie videre. Mikaela Shiffrin er blant favorittene, og amerikaneren kjørte inn til en femteplass. Slalåmen går klokken 14.30 i dag uten noen nordmenn på startlisten.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mowinckel i medaljeposisjon – står likevel over slalåmrennet
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: NRK
Ragnhild Mowinckel leverte varene i første del av superkombinasjonen i VM i alpint mandag. Hun kjørte inn til nest best tid. Men alpinisten sparer kneet og dropper slalåmdelen i franske Courchevel. Italienske Federica Brignone er i ledelsen før slalåmen etter å ha levert en strålende super-G. Lara Gut-Behrami kjørte også inn til en andreplass med lik tid som Mowinckel. Sveitseren er heller ikke ventet å starte slalåmen. Heller ikke Vickhoff Lie blir med videre til slalåmdelen. Den norske utøveren greide ikke å håndtere den utfordrende super-G-traseen og kjørte ut halvveis ned i løypa. Etter konkurransen ble Lie sett med bandasje på hånden etter å ha slått hånda i en av portene, men alpinisten avkrefter at det er snakk om noe alvorlig. – Det er bare én knoke som er vond, det går helt fint. Det handler om å være føre var, sier hun til NRK. – Jeg hadde gledet meg så mye til slalåm, det er så kjipt å ikke få kjøre det nå. Jeg har lyst til å ta på meg «bib-en» til Ragnhild og kjøre hennes omgang, men det er dessverre ikke lov, sier Lie videre. Mikaela Shiffrin er blant favorittene, og amerikaneren kjørte inn til en femteplass. Slalåmen går klokken 14.30 i dag uten nordmenn på start.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sikker på jeg skulle dø
Publisert: 11:12 06-02-2023   Kilde: Dagbladet - Fotball
Fredrik Gulbrandsen (30) våknet opp til sitt livs kamp da jordskjelvet sto på som verst i tyrkiske Adana.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

All sport i Tyrkia settes på vent
Publisert: 11:00 06-02-2023   Kilde: NRK
All organisert idrett i Tyrkia er suspendert inntil videre. Det skjer som følge av jordskjelvet natt til mandag. I Tyrkia skal flere tusen ha blitt skadd, og over 900 mennesker er bekreftet omkomne. Jordskjelvet skal ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret USGS ha hatt en styrke på 7,8. Episenteret var ved den lille byen Pazarcik, nord for den større byen Gaziantep, og skjelvet inntraff litt over klokka 02 natt til mandag lokal tid. I etterkant av skjelvet vil alt av organisert idrett settes på vent. Det inkluderer også den kommende runden i den tyrkiske eliteserien. Det bekrefter Tyrkias sportsminister Mehmet Muharrem Kasapoglu på Twitter. – Alle nasjonale idrettsarrangement som skal holdes i vårt land, er suspendert inntil videre, het det fra sportsministeren. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fant delfin-hodeskalle i bagasjen
Publisert: 10:57 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Sikkerhetspersonellet på flyplassen i Detroit i USA gjorde et sjokkerende funn.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Manchester City etterforskes for en rekke regelbrudd – kan bli fratatt poeng
Publisert: 10:57 06-02-2023   Kilde: NRK
Premier League har startet en etterforskning av klubben til Erling Braut Haaland, for regelbrudd som strekker seg helt tilbake fra 2009 og til denne sesongen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Manchester City etterforskes for en rekke regelbrudd – kan bli fratatt poeng
Publisert: 10:37 06-02-2023   Kilde: NRK
Oppdateres! Premier League skriver i en pressemelding at de etterforsker Manchester City for å ha brutt en rekke regler. I pressemeldingen kommer det frem at klubben etterforskes for mulige regelbrudd fra 2009/10-sesongen og frem til og med denne sesongen. Blant annet etterforskes klubben for å ikke ha oppgitt fullstendig liste over godtgjørelser til både spillere og manager i flere sesonger og for å ha levert informasjon som gir et feilaktig bilde av klubbenes økonomiske situasjon. En kommisjon vil nå bli nedsatt for å behandle saken. De kan blant annet gi en bot, fratrekk i poeng, suspendere klubben eller anbefale å kaste ut klubben av ligaen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Amerikansk firma forbereder bud på andel i Bundesliga
Publisert: 08:13 06-02-2023   Kilde: NRK
I et forsøk på å gjøre den tyske fotballigaen mer konkurransedyktige med rivaliserende ligaer skal flere parter være interessert å kjøpe seg inn. Det amerikanske investeringsfirmaet Sixth Street skal være et av firmaene som har forberedt et bud på å kjøpe opp en minoritetsandel for mediene og kommersielle rettigheter, melder Financial Times mandag. Sixth Street har viste seg å være ivrige etter å investere i fotball. Det amerikanske firmaet har tidligere også investert i Real Madrids stadion Santiago Bernabéu og Barcelonas TV-rettigheter. Det eventuelle salget av en minoritetsandel i Bundesliga-rettighetene skal være verdsatt til opp mot 18 milliarder Euro, rundt 198 milliarder norske kroner. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tiller fikk den siste plassen i VM-troppen
Publisert: 08:12 06-02-2023   Kilde: NRK
Simen Tiller kapret den siste VM-plassen på det norske kombinertlaget. På kvinnesiden er både Mille Marie Hagen og Marte Leinan Lund tatt ut. – Simen har kjempet for VM-plass gjennom hele vinteren og vist potensial, sier sportssjef Ivar Stuan til Norges Skiforbund. – Når det gjelder kvinnelaget, får Mille Marie Hagen sin VM-debut. Hun har konkurrert i World Cup gjennom vinteren og fått kjenne på nivået som kreves i toppen. Vi tenker langsiktig med Mille. For henne er VM i Trondheim i 2025 et større mål, og Mille skal først og fremst få erfaring fra mesterskap, sier Stuan. Fra før er Espen Andersen, Jørgen Graabak, Jens Lurås Oftebro, Jarl Magnus Riiber og Andreas Skoglund tatt ut på herresiden, mens Gyda Westvold Hansen, Ida Marie Hagen og Mari Leinan Lund tidligere har sikret VM-plass på kvinnelaget. En hjemmeværende reserve tas ut på kvinnelaget neste uke.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forverrer relasjonen
Publisert: 07:44 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Både Kina og USA har forsøkt å reparere det svært kompliserte forholdet mellom de to landene. Lørdagens nedskyting av det USA omtaler som en «spionballong» kan være et stort tilbakeslag, mener eksperter.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vinicius jr. utsatt for rasistiske tilrop i kampen mot Mallorca
Publisert: 07:06 06-02-2023   Kilde: NRK
Mallorca-tilhengerne kom med rasistiske ytringer i retning Vinicius jr. i søndagens Real Madrid-tap mot øylaget. I en video som sirkulerer i sosiale medier kan man se 22-åringen bli utsatt for tilropene. Vinicius jr. har blitt utsatt for lignende situasjoner ved minst tre tidligere anledninger, senest i en kamp mot Real Valladolid i desember. Spansk politi etterforsker også en hendelse fra slutten av januar, hvor en dukke ikledd drakten til brasilianeren ble funnet hengende etter halsen fra en bro i Madrid foran cupkampen mellom Real Madrid og Atlético Madrid. Dukken hang under et stort banner med påskriften «Madrid hater Real». I spanske medier fikk dukken og banneret stor oppmerksomhet. Aksjonen ble beskrevet både som «et rasistisk angrep» og «en alvorlig trussel» mot Real Madrids brasilianske angrepsspiller. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forklarer ellevill statistikk med Bjørgen-oppskrift: – Surrealistisk
Publisert: 07:05 06-02-2023   Kilde: NRK
Dei norske skiskyttargutane har teke 30 av 42 individuelle pallplassar denne sesongen. Utlendingane skuldar på gode ski, men treningsmetodane til Marit Bjørgen får æra.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hovland & Co avbrutt av mørket
Publisert: 05:07 06-02-2023   Kilde: NRK
Den siste runden av PGA-turneringen i Pebble Beach i California ble stanset på grunn mørket. Nordmannen rakk å fullføre elleve hull før runden ble utsatt. Før turneringen avsluttes, ligger han på en delt 13. plass. Hovland ligger samlet sett ni slag under par. Årsaken til forsinkelsen er at spillerne søndag måtte fullføre den tredje runden først. Denne var blitt utsatt på grunn av kraftig vind. Engelske Justin Rose leder turneringen. Etter ni spilte hull på den fjerde og siste runden ligger han 15 slag under par. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kraftig jordskjelv i Tyrkia - flere døde
Publisert: 04:04 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Et jordskjelv med styrke på 7.8 har rammet Tyrkia.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Flere titalls døde
Publisert: 04:04 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Et jordskjelv med styrke på 7,8 har rammet Tyrkia og Syria.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

570 omkommet
Publisert: 04:04 06-02-2023   Kilde: Dagbladet
Et jordskjelv med styrke på 7,8 har rammet Tyrkia og Syria.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)