Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
28
 Torsdag  28. Mar. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60




Fire siktet etter Moskva-terror
Publisert: 20:54 24-03-2024   Kilde: Dagbladet
Søndag har en domstol i Moskva tatt ut siktelse mot fire menn de mener var involvert i terrorangrepet på konserthallen Crocus City Hall. Tre har erkjent straffskyld.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Latterliggjør USA med Kennedy-vits
Publisert: 19:54 24-03-2024   Kilde: Dagbladet
Maria Zakharova trekker 60 år gamle sammenligninger når hun på sarkastisk vis kommenterer USAs konklusjon om terrorangrepet i Moskva.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Graham Hansen herjet mot Real Madrid: – Den beste i verden
Publisert: 18:53 24-03-2024   Kilde: NRK
Målpoengene har kommet på rekke og rad for Caroline Graham Hansen denne sesongen. Søndag vartet hun både opp med en lekker målgivende pasning og en scoring da Barcelona slo Real Madrid 3-0 i den spanske serien. Dermed har Graham Hansen nå utrolige 26 mål og 25 målgivende pasninger, totalt 51 målpoeng, på 29 kamper for Barcelona i alle turneringer denne sesongen. NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp, svarer kort og kontant på spørsmål om hva de tallene sier om Graham Hansens nivå. – At hun er verdens beste spiller for tiden. Barcelona har stø kurs mot seriegull i Spania og leder nå tolv poeng foran Real Madrid. Den spanske storklubben står med 20 seirer og én uavgjort på 21 seriekamper denne sesongen. De vant imidlertid «kun» 2-1 borte mot Brann i Mesterligaen tidligere denne uken. Returoppgjøret spilles i Barcelona på torsdag.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0-5
Publisert: 17:49 24-03-2024   Kilde: NRK
Viking og Rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. Det ble en real fest for hjemmepublikumet i Stavanger, som fikk se Viking valse over Rosenbog og til slutt vinne 5-0, etter scoringer fra Sondre Langås, Lars-Jørgen Salvesen, Sander Svendsen, Zlatko Tripic og Sondre Auklend. Rosenborg har hatt en tidvis rufeste oppkjøring til sesongen. Før årets sesong hentet Rosenborg inn 33 år gamle Alfred Johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått Rosenborg til å skinne. – De høye forventningene som ble skrudd opp etter ansettelsen av en ung, uredd og offensiv svensk trener, bør skrus kraftig ned, sier NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp om Rosenborg. – På sikt og om han får tid, tror jeg det vil bli bra. Men problemene er på ingen måte løst over natten. Spillerstallen er den samme og de er fortsatt på en identitsjakt, mener Torp. Første runde i Eliteserien spilles 1. april. Da spiller Rosenborg hjemme mot Sandefjord, mens Viking åpner hjemme mot Sarpsborg 08.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Terland ordnet viktig Brighton-seier
Publisert: 17:29 24-03-2024   Kilde: NRK
Elisabeth Terland ble matchvinner da Brighton tok en sterk 3-2-seier borte mot Leicester og klatret til 8.-plass i engelsk superliga for kvinner. Med Guro Bergsvand i midtforsvaret og Terland på topp kom Brighton under tidlig i 2. omgang, men vendte til 2-1-ledelse med mål av Madison Haley og Katie Robinson. Leicester utlignet i det 84. minutt, men ett minutt senere scoret Terland sitt 12. seriemål for sesongen etter at Robinsons innlegg ble lagt til rette for henne av Haley. Med seieren klatret Brighton forbi både Everton og Leicester og sa mer eller mindre farvel til bunnstriden. Tidligere søndag spilte Celin Bizet Ildhusøy en time da Tottenham vant 1-0 borte mot Bristol City takket være Beth Englands scoring allerede i det 2. minutt. Sophie Román Haug spilte hele kampen for Liverpool i det målløse byderbyet mot Everton. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Uno-X-opptur i kvinnenes Gent-Wevelgem - seier til Wiebes
Publisert: 16:56 24-03-2024   Kilde: NRK
Det norske profflaget Uno-X var med i seierskampen i kvinnenes Gent-Wevelgem søndag. Rittet endte i en spurt fra et redusert hovedfelt, hvor lagets italienske rytter Maria Giulia Confalonieri spurtet inn til femteplass. Nederlandske Lorena Wiebes vant rittet, knepent foran Elisa Balsamo. Uno-X fikk også canadiske Simone Boilard inn med hovedfeltet. Hun endte på en 16. plass. Susanne Andersen var eneste av de norske rytterne som fullførte. Hun ble nummer 76.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sola sjanseløs i europaligakvartfinalen – knust av franske Neptunes Nantes
Publisert: 16:41 24-03-2024   Kilde: NRK
Sola røk 30-39 på hjemmebane og klarte ikke å utfordre Neptunes Nantes om semifinaleplassen i europaligaen. Dobbeltoppgjøret endte i 57-70-tap. Sola hadde riktignok et ålreit utgangspunkt før søndagens returoppgjør på hjemmebane, etter at de «bare» tapte 27-31 i Frankrike. Første omgang startet jevnt, før gjestene dro fra mot pause og gikk i garderoben med 17-10-ledelse. Etter hvilen fortsatte gjestene storspillet og ledet på det meste med elleve mål. Etter en liten sluttspurt fra Sola endte kampen i 30-39-tap Finalehelgen avvikles i Graz i Østerrike 11. og 12. mai, og Storhamar blir eneste norske innslag i tirsdagens semifinaletrekning. Lørdag tok Storhamar seg videre med 33-26 hjemme og 72-61 sammenlagt over tyske Thüringen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fraktet hit
Publisert: 16:20 24-03-2024   Kilde: Dagbladet
De 11 pågrepne etter Moskva-terroren skal nå være fraktet til den russiske etterforskningskomiteens hovedkvarter. Fortsatt spekuleres det i hvem de er.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mads Pedersen vant Gent-Wevelgem
Publisert: 15:55 24-03-2024   Kilde: NRK
Danske Mads Pedersen viste knallform da han vant det belgiske verdenstourrittet Gent-Wevelgem søndag. Lidl-Trek-rytteren sikret seieren i en spurtduell mot verdensmester Mathieu van der Poel. Det var danskens annen triumf i rittet. Den første kom i 2020. – En fortjent seier, virkelig. Vi må hylle Pedersen i dag. Det der var saker! kommenterte Henrik Evensen på Discovery+. Tidlig i rittet ble hovedfeltet delt i to grunnet sidevind, og det var bare danske William Blume Levy som kom seg med i den fremste gruppen av Uno-X-rytterne. Det fikk imidlertid lite å si da de to gruppene samlet seg igjen etter noen kilometer. 85 kilometer fra mål tråkket superstjernen Van der Poel til og fikk med seg en gruppe på seks andre ryttere, blant dem Rasmus Tiller. Tiller og bruddkameratene falt av en etter en, helt til det til slutt bare var Van De Poel og Pedersen som dannet en duo i front. De satt sammen helt til de skulle avgjøre seieren i en spurtduell. Tidligere søndag ble det klart at Uno-X-lagets store stjerne Alexander Kristoff måtte stå over rittet grunnet sykdom. Kristoff vant Gent-Wevelgem i 2019 og var lagets store favoritt til å kjempe om en topplassering. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rammet av bleke-mareritt
Publisert: 15:13 24-03-2024   Kilde: Dagbladet
Hete-stress gjør at Australias berømte Great Barrier Reef bokstavelig talt blekner.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Saltvik Pedersen kjørte ut i Italia – mistet storslalåmkula 
Publisert: 14:49 24-03-2024   Kilde: NRK
Jesper Saltvik Pedersen hadde alt i egne hender før sesongens siste storslalåmrenn i Sella Nevea, men kjørte ut og mistet sammenlagtseieren i verdenscupen. Før søndagens renn hadde Saltvik Pedersen en ledelse på 80 poeng ned til nederlandske Jeroen Kampschreur på 3.-plass. Men da nederlenderen vant og Saltvik Pedersen ikke kom i mål, røk krystallkula for nordmannen. Italienske Rene De Silvestro lå på 2.-plass i storslalåmcupen før søndagens renn, men fikk det heller ikke til å sitte i andre omgang og endte på 6.-plass i rennet. Saltvik Pedersen har allerede sikret seg utforkula denne sesongen. I sammenlagtcupen ligger nordmannen som nummer tre. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fire drept da rallybil krasjet inn blant publikum
Publisert: 14:40 24-03-2024   Kilde: NRK
Fire mennesker mistet livet og flere andre ble skadd da en bil skled av veien og krasjet inn blant tilskuere under et rallyløp i Ungarn søndag. Ifølge lokalt politi er det ennå ikke klart hvorfor kjøretøyet, som deltok i det to dager lange Esztergom Nyerges-rallyet i Nord-Ungarn, kjørte av veien. Ulykken skjedde mellom byene Labatlan og Bajot og etterlot minst fire mennesker døde og sju skadet, opplyser politiet ifølge nyhetsbyråene AFP og AP. En etterforskning er igangsatt i forbindelse med hendelsen. Flere ambulanser og redningshelikoptre ble sendt til stedet, og konkurransen ble umiddelbart stanset etter episoden. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Prata ut med Stöckl på fest – avslørar nye detaljar om hoppbråket
Publisert: 13:41 24-03-2024   Kilde: NRK
Johann André Forfang hevdar at hopparane har prøvd å ta opp misnøya med landslagsleiinga i fleire år utan hell. I helga prata han ut med landslagstrenar Alexander Stöckl på fest i Planica.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Det tyske fotballandslaget refses etter sponsorvalg
Publisert: 13:35 24-03-2024   Kilde: NRK
Tysklands fotballforbund avslutter i 2026 sponsorsamarbeidet med Adidas. Det har ikke blitt godt mottatt hos landets finansminister. Tidligere denne uken opplyste forbundet (DFB) at det mer enn 70 år lange samarbeidet med sportsmerket er over, og at en ny avtale er tegnet med konkurrenten Nike fra 2027. Sistnevnte skal ifølge DFB ha gitt det klart beste økonomiske tilbudet. Forbundet får likevel hard medfart fra Tysklands finansminister Robert Habeck. – Det er mangel på patriotisme. Jeg klarer ikke å se for meg Tyskland-drakten uten de tre (Adidas)-stripene, sier han i en uttalelse gitt til nyhetsbyrået AFP. Helseminister Karl Lauterbach stemmer i. – De lar en tradisjon og en del av hjemmet bli ødelagt, skriver han på X. DFB har i kjølvannet av offentliggjøringen sagt at det er emosjonelt å bryte samarbeidet med Adidas, men at det også markerer et vendepunkt for nasjonen. Ifølge finansmagasinet Handelsblatt var Adidas sitt siste tilbud verdt et sted mellom 60 og 65 millioner euro i året, mens Nike tilbød mer enn 100 millioner. Adidas leverte i mars sitt første underskudd på 30 år. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sikret NM-gull kun måneder etter livstruende drama
Publisert: 13:27 24-03-2024   Kilde: NRK
– Jeg er litt overrasket over hvor bra det er etter sykdomsfraværet, sier Trym Nygaard Løken til NRK etter at han tok NM-gull i telemarkkjøring søndag. I desember i fjor ble den skadeplagede 30-åringen hasteoperert for tarmslyng av tykktarmen da han var på treningssamling i Sveits. I romjulen ble verdensmesteren fra 2019 operert på nytt. – Det så mørkt ut en periode der, forteller han. – Det har vært en lang prosess tilbake, men det har vært veldig bra helsepersonell på Olympiatoppen. Løken, som mistet elleve kilo som følge av sykdommen, tok overlegent NM-gull foran Børge Søvik, mens lillebror Mikkel Nygaard Løken tok bronse.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nytt Pogacar-show i Catalunya
Publisert: 13:21 24-03-2024   Kilde: NRK
Sykkelstjernen Tadej Pogacar vant også avslutningsetappen av Volta a Catalunya søndag. Sloveneren totaldominerte dermed det spanske rittet. Slovenske Pogacar endte opp med å vinne fire av åtte etapper og tok en knusende overlegen sammenlagtseier. Søndagens avsluttende 145,3 kilometer lange etappe hadde start og mål i Barcelona. Den ble avsluttet i en krevende rundløype i den spanske storbyen. Underveis satt Uno-X-rytter Idar Andersen i et mindre brudd, mens Andreas Leknessund, Tobias Halland Johannessen og Johannes Kulset hang med i fronten relativt lenge. På den siste runden kom de imidlertid til kort. Da seierskampen skulle avgjøres fra en gruppe på rundt 20 ryttere spurtet Pogacar best og tok seieren ganske greit. – Pogacar vinner selv på en dag der det ser ut som han ikke er på topp, sa TV 2-kommentator Magnus Drivenes etter oppvisningen. Pogacar så ut til å slite over den siste stigningen, men sloveneren samlet seg og vant avslutningen i debuten i Volta a Catalunya. Franske Dorian Godon tok annenplassen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Northug fikk det tøft – fire minutter bak Flyktningerenn-vinneren
Publisert: 12:15 24-03-2024   Kilde: NRK
Petter Northug hang lenge med i tet på Flyktningerennet, men fikk det tøft de siste kilometerne og havnet til slutt på 9. plass – drøye fire minutter bak vinneren Nils Dahlsten fra Sverige. – Det var helt greit. Man kjenner at man er sliten etter torsdagen enda. Det er et sterkt felt på Flyktningerennet og det er mye gode løpere. Da blir stigningene for lange for meg, sier Northug til NRK. Flyktningerennet er 44 kilometer langt og går mellom Lierne i Norge til Gädde i Sverige. – Jeg var med teten inn til stigningene, men derifra og opp så ble det for tøft for meg. Jeg er helt greit fornøyd med dagen, sier Northug. Den tidligere langrennskongen imponerte stort torsdag da han og lillebror Even tok NM-sølv på lagsprinten på Lillehammer. Da leverte han spesielt sterkt på sin siste etappe. Så sterkt leverte han at NRKs eksperter igjen lot seg forbløffe av hva Northug er i stand til å levere i enkelte renn denne vinteren. – Det har vært en vanvittig artig uke. Det var artig å gå en teamsprint med broderen igjen. Han har hatt en bra sesong etter jul. Det å sette han i en posisjon hvor vi kan ta en medalje sammen som brødre på et NM betyr mye. Det var veldig artig, sier Northug.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kom som et sjokk
Publisert: 12:06 24-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Sparket og på kant med sjefen: - Vanskelig å akseptere, sier Vegard Hansen om høsten i fjor.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Utforfinalen i Saalbach avlyst
Publisert: 11:35 24-03-2024   Kilde: NRK
De mannlige alpinistenes verdenscupfinale i utfor i østerrikske Saalbach lot seg ikke gjennomføre søndag som følge av trøbbel med traseen. Det melder Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). Snøfall natt til søndag gjorde oppgaven med å preparere løypa svært krevende for arrangørene. Utforrennet i Østerrike skulle ha startet 11.15, men ble først skjøvet til klokken 12. Deretter kom beskjeden om at man siktet seg inn på å starte klokken 12.30, før rennet ble utsatt en siste gang til 13. Til slutt kom altså avlysningen. Det var ingen nordmenn på startstreken i Saalbach. Adrien Smiseth Sejersted og Aleksander Aamodt Kilde er begge skadd. Værgudene har skapt trøbbel for gjennomføringen av en rekke verdenscuprenn i alpint denne vinteren. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Spillerhotellet: Uteble
Publisert: 10:59 24-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Norges midtbanegeneral sliter fortsatt med sykdom.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)