Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Lørdag  27. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60




Følg åpningsseremonien til OL i Paris 2024: Utøverne skal vises frem på Seinen
Publisert: 14:36 26-07-2024   Kilde: NRK
For første gang i et sommer-OL skal åpningsseremonien ikke arrangeres inne på en arena. Istedenfor skal utøverne ut på en seks kilometer lang båttur på Seinen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Påtalenemnda anker KFUM-avgjørelse
Publisert: 14:33 26-07-2024   Kilde: NRK
Påtalenemnda besluttet å iverksette sanksjonssak mot KFUM Oslo etter bruk av en ikke-spilleberettiget spiller i NM-kampen mot Sogndal 1. mai. Det skriver NFF i en pressemelding. De ønsker i stedet å kaste ut KFUM fra cupen. – Påtalenemnda anker herved beslutningen. Anken gjelder sanksjonsutmålingen. Prinsipalt anføres det også for ankeutvalget at KFUM Oslo må idømmes «tap av resultat» i NM-kampene mot Sogndal og Lysekloster, heter det i pressemeldingen. Den tidligere innstillingen fra Doms- og sanksjonsutvalget i NFF har vært at KFUM får fortsette i cupen, men at de ilegges en bot på 100.000 kroner.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Klæbo står over Blinkfestivalen etter skade og sykdom
Publisert: 13:08 26-07-2024   Kilde: NRK
Johannes Høsflot Klæbo deltar ikke under den kommende Blinkfestivalen. Det opplyser skiforbundet i en pressemelding. – Johannes fikk i juni kjenning med en skade i albue, samt en forkjølelse som forsinket opptreningsfasen etter skaden. I samråd med helseteam har man besluttet at tøffe konkurranser under Blink-festivalen dessverre kommer for tidlig. Han vil fremover prioritere trening, og oppfølging av fysioterapeut hjemme i Trondheim, sier landslagslege Ove Feragen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kristiansund leier inn spiss fra nederlandsk fotball
Publisert: 12:56 26-07-2024   Kilde: NRK
Kristiansund har blitt enig med den nederlandske klubben Groningen om en låneovergang for den norske spissen Kristian Lien. Han skal spille for KBK ut sesongen. Det bekrefter Kristiansund i sine mediekanaler. Spissen, som banket inn mål for Mjøndalen før overgangen til Groningen i fjor sommer, er godt fornøyd med å være på plass i Kristiansund. – Det føles veldig bra! Jeg tror det blir en fin høst, og jeg gleder meg til å komme i gang. Det er veldig deilig å få dette på plass, sier Lien. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Verstappen straffes for motorbytte – flyttes ned ti plasser etter Belgia-kvalifisering
Publisert: 12:34 26-07-2024   Kilde: NRK
Max Verstappen må starte ti plasser lenger bak i feltet enn kvalifiseringsplasseringen hans tilsier under søndagens Formel 1-runde i Belgia. Den regjerende verdensmesteren straffes som følge av at bilen hans igjen er utstyrt med ny motor. Dermed går det ikke helt Verstappens vei for øyeblikket i Formel 1. Han har slitt de siste ukene og fikk kritikk etter forrige helgs runde i Ungarn. Det er fjerde gang denne sesongen at Verstappens Red Bull-bil har fått ny motor, og det betyr at nederlenderen får en straff på ti startplasseringer til søndagens løp. Det opplyser det internasjonale motorsportforbundet (FIA). Verstappen vil dermed i beste fall starte som nummer 11 i hovedløpet på Spa. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Flere stjerner dropper OLs åpningsseremoni: – Har sovet dårlig
Publisert: 12:17 26-07-2024   Kilde: NRK
Håndballveteranen Katrine Lunde er en av Norges to flaggbærere under åpningsseremonien i Paris, men hun får ikke med seg mange lagvenninner. Landslagssjef Thorir Hergeirsson opplyser til NTB at mange har valgt det bort på grunn av tiden det tar og opplegget rundt. Det dreier seg ikke om sikkerhet i vurderingen deres. – Vi har sagt at det er åpent, men vi har samtidig sagt hva det innebærer. Det er en lang reise, mye venting. Du aner egentlig ikke når du er tilbake, sier Hergeirsson til NTB. Ingen av spillerne NTB pratet med fredag formiddag hadde planer om å delta. Blant dem var Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen, Silje Solberg-Østhassel og Stine Skogrand. – Jeg har sovet dårlig. Det blir mye gåing og ståing og ikke så mye mat, og da tror jeg kanskje jeg har godt av å legge meg tidlig i stedet. Selv om jeg gjerne skulle sett den, sier kaptein Oftedal.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Britiske OL-stjerner reagerer på «rått kjøtt» i deltakerlandsbyen – har hentet inn egen kokk
Publisert: 12:08 26-07-2024   Kilde: NRK
Frankrike er muligens kjent for kokkekunst, men den britiske OL-troppen finnes ikke imponert over maten som tilbys i OL-landsbyen. Det reageres på blant annet «rått kjøtt». Som følge av misnøyen med maten som serveres i deltakerlandsbyen har britene hentet inn en ekstra kokk. Ifølge engelske medier er det både utvalget av mat og kvaliteten på det som serveres som er årsaken til at skjeen nå tas i egen hånd. Andy Anson, sjef for den britiske OL-operasjonen, sier til The Times at mattilbudet i OL-landsbyen «ikke er tilstrekkelig» og at «en dramatisk forbedring» er nødvendig. – Det er ikke nok av visse matvarer: egg, kylling, visse karbohydrater, sier Anson om utvalget der også svært mange norske deltakere deltar. – Og så har du kvaliteten på maten, med rått kjøtt som serveres til idrettsutøvere, la han til. Den britiske OL-sjefen kaller matutfordringene «det største problemet for øyeblikket» og sier at den ekstra kokken som er hentet inn, skal dekke etterspørselen som har oppstått i troppen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Chelsea-kapteinen om rasismebråket: – Kan bli et problem
Publisert: 11:51 26-07-2024   Kilde: NRK
Reece James erkjenner at det kan bli steile fronter i Chelsea-garderoben i sommer, etter at flere av spillerne anklaget lagkamerat Enzo Fernández for rasisme. Anklagene mot Fernandez og flere andre argentinske spillere, kom etter at Chelseas argentinske midtbanespiller delte en direktesendt video på Instagram. På videoen skal flere av de argentinske Copa America-vinnerne ha sunget en sang med rasistiske og diskriminerende ytringer mot franske spillere. Flere av Fernandez´ lagkamerater reagerte på opptrinnet, blant andre den franske midtstopperen Wesley Fofana, som postet videoen på X og beskrev det som «uhemmet rasisme». I et ferskt intervju med ESPN får James spørsmål om opptrinnet til Fernandez kan påvirke lagmoralen. – Selvsagt er det alltid en faktor når det er noe som ikke stemmer, som kan skape et problem. Før dagen kommer der vi sitter i et rom sammen, så vet jeg ikke, men jeg håper det kan løse seg, sier Chelsea-kapteinen. Han understreker også at rasisme og diskriminering ikke har noen plass i fotballen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Elina Svitolina og Mykhajlo Romantsjuk er Ukrainas flaggbærere i OL
Publisert: 11:51 26-07-2024   Kilde: NRK
Tennisspiller Elina Svitolina og svømmeren Mykhajlo Romantsjuk skal være Ukrainas flaggbærere under åpningsseremonien på Seinen i kveld. Det sa presidenten i Den ukrainske olympiske komité Vadym Guttsajt på Ukrainas pressekonferanse i Paris fredag. – Jeg tror dette er manges drøm. Jeg er veldig takknemlig for å få sjansen i år, sier svømmeren. Romantsjuk har sølv og bronse fra OL i Tokyo for tre år siden. Svitolina tok en OL-bronse i Tokyo i 2021. Du kan se åpningsseremonien på NRK1 og NRK TV i kveld fra klokka 19.25. Handballkeeper Katrine Lunde og sandvolleyballspiller Christian Sørum er Norges flaggbærere.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

OL-favoritt reagerer på Paris-asfalten: – Dessverre ikke den beste
Publisert: 11:30 26-07-2024   Kilde: NRK
Den belgiske sykkelstjernen Remco Evenepoel er favoritt til å bli olympisk mester i tempo i Paris lørdag. Han liker imidlertid ikke veiene. Evenepoel, som nylig ble nummer tre sammenlagt i Tour de France, har de siste dagene testet traseen i den franske hovedstaden. Den inneholdt altfor mange skumle hull, ifølge belgieren. – De første og siste fem kilometerne inneholder dessverre ikke de beste veiene, sier Evenepoel til kringkasteren RTBF. – Det er mange hull i asfalten, så det er ikke lett å sykle på den med en temposykkel. Utover det er løypa superrask, svingene er også raske og det er noe jeg liker, legger han til. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Judoutøver testet positivt for anabole steroider
Publisert: 11:09 26-07-2024   Kilde: NRK
Det internasjonale testbyrået ITA rapporterer om at den irakiske judoutøveren Sajjad Ghanim Sehen Sehen har testet positivt for anabole steroider. Testen ble tatt 23. juli i Paris, utenfor konkurranse. «Idrettsutøveren har blitt informert om saken og er midlertidig suspendert inntil saken er løst i tråd med Verdens antidopingbyrå (WADA) og Den internasjonale olympiske komités (IOC) antidopingregler som gjelder for De olympiske leker i Paris 2024,» skriver ITA.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NFF-utvalg venter på anke fra RBK – frist på tre dager
Publisert: 10:50 26-07-2024   Kilde: NRK
Norges Fotballforbunds ankeutvalg har inntil videre ikke motatt noen anke fra Rosenborg knyttet til at den utsatte eliteseriekampen mot LSK skal spilles for tomme tribuner. RBK opplyste torsdag at klubben har besluttet å klage på NFFs vedtak om å spille den avbrutte seriekampen mot Lillestrøm uten publikum. Fristen for å innlevere en klage er tre dager etter at NFFs beslutning i saken er mottatt. Den sendes først til Norges Fotballforbund (NFF) sentralt. Ankeutvalgets avgjørelse vil bli bindende. Det opplyser utvalgets leder Per Bergstad til NTB. Sist helg ble oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm stoppet som følge av gjentakende VAR-protester. Torsdag besluttet NFF at oppgjøret skal spilles på nytt senere i sesongen. Det skjer uten publikum. Dato er ikke fastsatt. Rosenborg mener at «en avstraffelse som rammer titusener av uskyldige supportere, mangler legitimitet». De erkjenner samtidig at de har et ansvar for å unngå at tilsvarende episoder skjer igjen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nadal kjemper mot klokka – tilbake i trening med bandasjert lår
Publisert: 09:57 26-07-2024   Kilde: NRK
Rafael Nadal sliter med en skade i låret, men var tilbake i trening med bandasjert lår på OL-anlegget i Paris fredag. Det sår tvil om at den skadeplagede spanjolen kommer til å bli klar til spill i både double- og singleturneringen i OL. Lørdag skal 38-åringen etter planen spille første runde i doubleturneringen sammen med stjerneskuddet Carlos Alcaraz. Dagen etter er Nadal satt opp til første kamp i singleturneringen mot ungarske Márton Fucsovics. Tar spanjolen seg videre der, kan det bli et møte med rivalen Novak Djokovic i andre runde.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fortsatt usikkerhet rundt Henny Reistad
Publisert: 09:27 26-07-2024   Kilde: NRK
Den norske superstjernen Henny Reistad er fortsatt usikker foran søndagens kamp mot Danmark. Det bekrefter landslagssjef Thorir Hergeirsson i dag. – Hun trener håndball borte i en hall nå. Det er neste steg. – Hun har vært lite med i håndballtreningen i det siste. Men hadde det vært kamp i dag, så hadde hun ikke spilt, sa Hergeirsson. Reistad stod over håndballjentenes åpningskamp mot Sverige grunnet en ankelskade. Norge tapte kampen 28–32. Sjansen for at Reistad spiller mot Danmark på søndag er 50/50, uttalte Hergeirsson videre. Reistad stod over åpningskampen mot Sverige grunnet en ankelskade. Norge tapte kampen 28–32.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hamilton kritisk til erkerival Verstappen: – Må å opptre som en verdensmester
Publisert: 09:05 26-07-2024   Kilde: NRK
Sju ganger verdensmester Lewis Hamilton retter pekefingeren mot Max Verstappen etter Formel 1-løpet i Ungarn. Selv forsvarer sistnevnte egen oppførsel. Før helgens VM-runde i Belgia fikk Hamilton spørsmål om det mye omtalte hovedløpet i Budapest sist helg. Da var Verstappen tydelig misfornøyd med taktikken til eget lag, og mot slutten av løpet var nederlenderen involvert i et sammenstøt med Hamilton. – Du må huske på at du er medlem av et lag. Det er mange folk rundt deg, og du er nødt til å opptre som en verdensmester, sa Hamilton ifølge Sky Sports. På spørsmål om hvordan en verdensmester skal opptre, svarte briten: – Det er et godt spørsmål. Han (Verstappen) gjorde hvert fall ikke det forrige helg. I starten av løpet i Ungarn ble Verstappen beordret til å slippe seg ned én plass etter at han hadde vært utenfor banen i forbindelse med en forbikjøring. Det var blant tingene som bidro til irritasjon hos VM-lederen. – Folk liker ikke måten jeg snakker på, at jeg ikke hører etter eller ikke skrur volumet ned. Jeg er drevet av suksess, og det har jeg bevist. Jeg ønsker å optimalisere ting. Folk kan mene at jeg ikke skal være så høylytt, men det for stå for deres regning, sier Verstappen. Han hevder videre at det er stor takhøyde for ærlige meninger innad i Red Bull-laget. – Vi er kritiske til hverandre, og det har fungert for oss. Jeg forventer ikke at det skal endre seg. Verstappen leder Formel 1-mesterskapet med 76 poeng ned til McLaren-fører Lando Norris. Elleve VM-runder gjenstår. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Paris-OL: Regn i vente under åpningsseremonien
Publisert: 06:24 26-07-2024   Kilde: NRK
Fredagens storstilte åpningsseremoni på Seinen i Paris blir trolig preget av regn, ifølge det meteorologiske instituttet Météo France. Det er ventet at det skal begynne å regne i den franske hovedstaden i 18-tiden. Åpningsseremonien starter klokken 19.30. Også ifølge Yr er det ventet regn i Paris fredag kveld. Temperaturen vil trolig ligge i overkant av 20 grader, ifølge meteorologene. Fredagens spektakulære åpningsseremoni er den første som vil være utenfor et stadion, og hundretusenvis av tilskuere vil følge de rundt 90 båtene med anslagsvis 7500 utøverne langs Seinen. Samtidig er sikkerhetsoppbudet like enormt. Franske Le Monde skriver at over 30.000 politifolk og sikkerhetspersonell vil være involvert under seansen. Katrine Lunde (håndball) og Christian Sørum (sandvolleyball) er de norske flaggbærerne under fredagens åpningsseremoni.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

OL-åpningsseremonien: 70-80 prosents sjanse for moderat til kraftig regnvær
Publisert: 06:24 26-07-2024   Kilde: NRK
Det er ventet at det skal begynne å regne i den franske hovedstaden i 18-tiden. Åpningsseremonien starter klokken 19.30. Temperaturen vil trolig ligge i overkant av 20 grader, ifølge meteorologene, men værkanalen La Chaine Meteo har dårlige nyheter til arrangørene. – Det er fortsatt usikkerhet rundt retningen og den nøyaktige plasseringen regnstormen kommer til å få, sier meteorolog Cyrille Duchesne i et innlegg på kanalens nettside. En spådom er at Paris vil ligge i kanten av det kraftige nedbørsområdet, mens en annen peker mot 15-20 millimeter regn fredag kveld. Det innebærer at regnmengden som normalt kommer i løpet av ti dager i hovedstaden vil komme i løpet av to-tre timer. Katrine Lunde (håndball) og Christian Sørum (sandvolleyball) er de norske flaggbærerne under fredagens åpningsseremoni. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tennis: Verdensfirer Rybakina uteblir fra OL i Paris – har slitt med bronkitt etter Wimbledon
Publisert: 05:16 26-07-2024   Kilde: NRK
Kasakhstanske Jelena Rybakina har blitt nødt til å trekke seg fra OL i Paris. Verdensfireren fikk påvist akutt bronkitt etter semifinaleexiten i Wimbledon. Det opplyser hun selv i en uttalelse. – Etter Wimbledon-turneringen fikk jeg akutt bronkitt, og til tross for flere forsøk på å komme tilbake på trening, har kroppen min ennå ikke kommet seg. Legene har gitt meg streng beskjed om at jeg ikke kan spille, sier Rybakina. 25-åringen vant Wimbledon i 2022. Hennes beste resultat i Roland-Garros er kvartfinale, noe hun klarte i 2021 og 2024. Tidligere i juli røk hun ut i semifinalen i Wimbledon.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

OL i fare for Nadal – trøbler med en lårskade
Publisert: 04:54 26-07-2024   Kilde: NRK
En skade i låret byr på problemer for den spanske tennisveteranen Rafael Nadal. 38-åringens trener vil ikke garantere at han spiller OL-turneringen i Paris. Til en spansk radiokanal forteller Carlos Moya at Nadal kjente på ubehag onsdag morgen. Senere på dagen avbrøt spanjolen en treningsøkt. – Han valgte å gi seg før det ble verre. Det var det mest ansvarlige å gjøre, sier Moya ifølge nyhetsbyrået AFP. Flere store tennisprofiler har blitt nødt til å trekke seg fra OL-turneringen i Paris, deriblant Jannik Sinner og danske Holger Rune.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sammenlignes med kriminelle etter OL-bildene: – Ser ikke ut som vi gleder oss
Publisert: 04:33 26-07-2024   Kilde: NRK
Offisielle portrettbilder av en rekke OL-deltakere har gått viralt og blir møtt med latter. Norske utøvere mener de kan takke seg selv.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)