Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
29
 Fredag  29. Mar. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 21 til 40 ---- Artikkel 41 til 60 --- Neste, 61 til 80




Huber vant etter kjempesvev – Johansson på 7.-plass
Publisert: 10:17 24-03-2024   Kilde: NRK
Østerrikeren Daniel Huber hoppet hele 247 meter i første omgang og vant hoppernes verdenscupfinale i skiflygingsbakken i Planica. Det ble en severdig konkurranse med mange lange svev. Robert Johansson strakte seg til 239 meter i første omgang, før han slo til med 240 meter i sitt andre hopp. – Det var deilig å starte sånn. Jeg skulle ønske jeg hadde våget å banke nedslag, men alle knall og fall har nok gått litt til hodet på meg, sa Johansson til Viaplay etter det første hoppet. I finaleomgangen klarte han derimot å sette nedslag, og det løftet ham godt opp på resultatlistene. Johansson ble til slutt nummer sju etter å ha levert konkurransens tredje lengste hopp. Østerrikeren Huber fulgte opp med 242,5 meter fra en lav avsats i annen omgang. Det holdt til seier med over 40 poeng foran hjemmefavoritten Domen Prevc og polakken Aleksander Zniszczol. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Utforfinalen i Saalbach utsatt – det jobbes med bakken
Publisert: 10:15 24-03-2024   Kilde: NRK
De mannlige alpinistenes verdenscupfinale i utfor i østerrikske Saalbach er utsatt som følge av pågående arbeid med traseen. Det melder Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) søndag. Utforrennet i Østerrike skulle ha startet 11.15, men foreløpig er denne skjøvet til klokken 12. Det er ingen nordmenn på startstreken i Saalbach. Adrien Smiseth Sejersted og Aleksander Aamodt Kilde er begge skadd. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Slik vil Haaland endre fotballen: – Irriterer meg
Publisert: 09:43 24-03-2024   Kilde: NRK
Hvis Erling Braut Haaland hadde fått all makt, hadde han tatt grep umiddelbart. Forslagene får bred støtte av landslagskollegene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mikkelsen returnerer til Eliteserien – klar for Bodø/Glimt
Publisert: 09:09 24-03-2024   Kilde: NRK
Tidligere Tromsø-spiller August Mikkelsen forlater Hammarby og er tilbake i norsk fotball. Han slutter seg til regjerende seriemester Bodø/Glimt. Det bekrefter klubben i sine mediekanaler. Fredag meldte flere medier at klubbene var enige om det økonomiske rundt en overgang for 23-åringen. Nå er også Mikkelsen enig med Glimt om de personlige betingelsene. – Det kjennes veldig bra ut å være her. Jeg kjenner bare at gleder meg til å komme i gang, begynne å trene og møte guttene, sier Mikkelsen. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hvordan er det mulig?
Publisert: 07:56 24-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Mini Jakobsen: - Jeg liker Ståle Solbakken. Jeg liker hvordan Norge spiller. Men når du ser på resultatene, så er det ikke bra nok.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ruud satt ut av motstander: – En fenomenal ung spiller
Publisert: 07:53 24-03-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud har vist gode takter så langt i år. Lørdag avanserte han til 3. runde i Miami Open etter seier mot den franske 19-åringen Luca Van Assche. Ruud fikk hard kamp av den 80-rangerte franskmannen, men avanserte i turneringen med settsifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-1. – Han er en fenomenal ung spiller. Det overrasket meg hvor god han er. Han har alle slagene, og han kommer til å være farlig i mange år, sa Ruud om sin motstander i seiersintervjuet. I neste runde møter han spanske Alejandro Davidovich Fokina, som han har tapt for i deres to siste møter. Fokina slo lørdag kineseren Shang Juncheng i strake sett. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sainz best i comebacket – trippelen glapp for Verstappen
Publisert: 07:50 24-03-2024   Kilde: NRK
Carlos Sainz og Charles Leclerc sørget for en drømmedag for Ferrari i Formel 1-løpet i Melbourne. Sammenlagtleder Max Verstappen gikk det imidlertid verre for. Nederlenderen måtte bryte løpet etter bare fire runder på grunn av en alvorlig mekanisk feil, og går dermed seiersløs ut av en løpshelg for første gang denne sesongen. Red Bull-føreren var før løpet på jakt etter sin tredje strake seier i årets sesong. I stedet var det Sainz og Ferrari som kunne juble etter løpet natt til søndag norsk tid. Spanjolen sto over det forrige løpet i Saudi-Arabia på grunn av en akutt blindtarmoperasjon, men slo hardt tilbake i gateløypa i Albert Park i Melbourne. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hauger vraket bilen: – Jeg beklager veldig!
Publisert: 07:43 24-03-2024   Kilde: NRK
Dennis Hauger (21) fikk en av karrierens tøffeste smeller da han krasjet under Formel 2-runden i Australia natt til søndag. Bilen fikk store skader, Hauger startet fra beste startspor og hadde en gyllen mulighet til å vinne løpet. I stedet var dagen over etter 11 av 30 runder. Hauger mistet veigrepet og fikk et tøft møte med barrikadene. – Nei, nei, nei! Hva er det som har skjedd her, da? Han har gått skikkelig i veggen. Hele bakparten på bilen er ødelagt, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen etter hendelsen. Hauger var rask med å forsikre ledelsen i MP Motorsport om at han hadde klart seg bra helsemessig. – Jeg beklager veldig, sa en svært frustrert nordmann over teamradioen i sekunder etter at det smalt. Hauger krabbet etter hvert uskadd ut av bilen. I etterkant ble det spekulert i at nordmannens krasj skyldtes at han ikke hadde fått opp tilstrekkelig temperatur i dekkene. Isack Hadjar vant hovedløpet i Melbourne. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Martinus Stenshorne punkterte i hovedløpet i Melbourne – endte sist
Publisert: 23:07 23-03-2024   Kilde: NRK
Formel 3-talentet Martinus Stenshorne endte sist i hovedløpet i Australias Grand Prix, dagen etter at han vant sprintløpet. Stenshorne var på 15.-plass da han punkterte på den 16. av de 23 rundene og måtte i depot. Da han kom ut igjen, var han helt sist i feltet. Han fikk også en tidsstraff på ti sekunder for et sammenstøt med Noel Leon tidligere i løpet, og dagen var ødelagt. Han leverte raske rundetider, men til liten nytte. Svenske Dino Beganovic vant søndagens løp, som på grunn av tidsforskjellen til Australia ble avviklet sent lørdag kveld norsk tid. Stenshorne kjørte i mål på 24.-plass, men tidsstraffen gjorde at han endte sist av de 26 som fullførte. Lørdag vant den norske 18-åringen sprintløpet i Melbourne etter imponerende kjøring. Der hadde han nest beste startspor. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Northug med frekk melding til broren før NM-comeback: – Har troa på hunden
Publisert: 22:18 23-03-2024   Kilde: NRK
Tomas Northug (33) så brødrene ta NM-sølv i langrenn tidligere i uken. Søndag gjør han et skeptisk NM-comeback – i hundekjøring.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Wirtz scoret rett fra avspark da Tyskland vant i Frankrike
Publisert: 22:04 23-03-2024   Kilde: NRK
Etter et blytungt landslagsår i fjor kunne det nye knapt ha startet bedre for Tyskland, som slo Frankrike 2-0 på Lyons hjemmebane. Det var spilt bare sju sekunder da Florian Wirtz skjøt sommerens EM-verter i ledelse. Toni Kroos spilte ham rett fram fra avspark, og han avanserte fritt gjennom et passivt fransk forsvar før han fra distanse sendte en suser i mål via tverrliggeren. Det var tangering av Lukas Podolskis scoring mot Ecuador i 2013, som inntil tidligere lørdag var det raskeste landslagsmål i historien. Noen timer før avspark i Décines scoret Christoph Baumgartner for Østerrike etter seks sekunder av bortekampen mot Slovakia. Han tok ballen forbi tre motspillere før han skjøt forbi keeper Martin Dubravka fra 20 meter. En scoring fra Kai Havertz i andre omgang førte til at det til slutt ble 2-0. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Zuccarello-assist da Wild tapte for avdelingsrival Blues
Publisert: 21:24 23-03-2024   Kilde: NRK
Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning, men Minnesota Wild tapte 4-5 etter forlengning for St. Louis Blues i NHL lørdag. Brandon Saad ble overtidshelten for gjestene, mens Jordan Kyrou scoret hattrick. Zuccarello hadde assist på Marco Rossis 3-2-mål i 2. periode. Kirill Kaprizov sendte pucken til nordmannen, som ventet ut Blues-forsvaret før han sendte pucken inn foran mål. Der traff den skøyta til Rossi og gikk i nettet. Det var Zuccarellos 56. målpoeng på 61 kamper denne sesongen. Han står med totalt 629 målpoeng i sin NHL-karriere. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vålerenga til semifinale i ishockeysluttspillet – slo Stjernen 5-1
Publisert: 21:24 23-03-2024   Kilde: NRK
Vålerenga gjorde som Frisk Asker og avsluttet sesongen for et østfoldlag med seier i NM-kvartfinalen lørdag. Stjernen ble slått 5-1 på Jordal amfi. Noen timer tidligere vant Frisk Asker 3-2 borte mot Sparta takket være Michael Hagas vinnermål i forlengningen, og dermed er sesongen over for både Sparta og Stjernen. Vålerenga vant de tre første kampene mot Stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. Lørdag var Vålerenga best og sikret semifinalebilletten. Thomas Olsen leverte to mål og en assist. Før tredjeplasserte Vålerenga tok seg videre hadde seriemester Storhamar og serietoer Stavanger begge tatt seg til semifinale i fire strake kamper. Frisk Asker ble eneste lag som greide å beseire en høyere rangert motstander i kvartfinalen. Laget endte på femteplass i serien sju poeng bak Sparta. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hengt ut som CIA-agent
Publisert: 20:13 23-03-2024   Kilde: Dagbladet
Da Arne Treholt ble pågrepet for spionasje, ble Hans-Wilhelm Steinfeld hengt ut som CIA-agent. Det gjorde NRK-korrespondents krevende arbeidsforhold enda vanskeligere.

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LIVE: Storkamp på Wembley
Publisert: 20:02 23-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Et skadepreget England-lag tar imot Brasil til vennskapskamp på Wembley.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LIVE: I trøbbel
Publisert: 20:02 23-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Et skadepreget England-lag tar imot Brasil til vennskapskamp på Wembley.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tidenes yngste
Publisert: 20:02 23-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Endrick ble tidenes yngste til å score et seniormål for herrer på Wembley.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ikke skjedd på 26 år
Publisert: 19:49 23-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
FC Barcelona må på jakt etter erstatter.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Reagerer: - Helt merkelig
Publisert: 19:31 23-03-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Rune Bratseth (63) til Dagbladet: - Jeg har aldri opplevd at alle springer mot første stolpe for å passe på noen.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Dras blodig ut av skogen
Publisert: 19:09 23-03-2024   Kilde: Dagbladet
Videoer som angivelig skal vise de pågrepne terroristene spres i russiske medier. To av dem skal ha tilnavnene «Predikantens assistent» og «Abdullo Taxi».

   Les hele artikkelen på Dagbladet sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 21 til 40 ---- Artikkel 41 til 60 --- Neste, 61 til 80






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)