Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Torsdag  22. Feb. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40
Hustad sikret sensasjonelt NM-gull: – Det betyr alt
Publisert: 10:10 22-02-2024   Kilde: NRK
Sofie Nordsveen Hustad (27) var en av verdens beste juniorer, men så forsvant hun fra rampelyset i lang tid.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forfang følte seg truet til stillhet: Bråthen beklager – mener han ble misforstått
Publisert: 09:48 22-02-2024   Kilde: NRK
Clas Brede Bråthen ville bevare spenningen og mener han ble misforstått etter et intervju med Dagbladet. Det får hopperne til å reagere.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Dani Alves dømt til fire og et halvt år i fengsel for voldtekt
Publisert: 09:14 22-02-2024   Kilde: NRK
Den tidligere fotballstjernen Dani Alves er i retten i Barcelona torsdag dømt til fire og et halvt år i fengsel. Det skriver en rekke spanske medier, deriblant Marca.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NHL-stjerne ble historisk
Publisert: 07:33 22-02-2024   Kilde: NRK
Toronto Maple Leafs-stjernen Auston Matthews (26) scoret sitt 50. og 51. mål på rekordtid da hans tidligere favorittklubb Arizona Coyotes ble slått 6-3. Matthews er den raskeste USA-fødte spilleren til å runde 50 mål i en NHL-sesong. Det gjorde han i sin kamp nummer 54. Hans tidligere rekord var på 62 kamper, som han delte sammen med Kevin Stevens. Ikke siden 1996 har en spiller gjort det raskere enn 26-åringen. Da scoret legenden Mario Lemieux 50 mål på 50 kamper. Rekorden innehar Wayne Gretzky. I 1981/82-sesongen brukte han bare 39 kamper på å runde 50 nettkjenninger. Både Lemieux og Gretzky er født i Canada.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kom hjem til overraskelse i sengen: – Han er jo ekstrem
Publisert: 05:32 22-02-2024   Kilde: NRK
Petter Myhr (23) prøver alt han kan for å komme tilbake til langrennstoppen. For han vet at han kan.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Lionel Messis Inter Miami vant sesongåpningen
Publisert: 05:07 22-02-2024   Kilde: NRK
MLS-sesongen 2024 startet med 2-0-seier på hjemmebane for Inter Miami over Real Salt Lake og debut for Luis Suárez. Suárez spilte sammen med Messi og Co for første gang siden 2020. Tidligere Brann og Trømsø-spiller Robert Taylor scoret det første målet for Miami etter 39 minutter. Da det var sju minutter igjen av kampen doblet Diego Gómez Miamis ledelse etter at han fullførte et angrep ledet av Messi og Suárez. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Casper Ruud videre i Mexico
Publisert: 05:05 22-02-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud er kvartfinaleklar i ATP-turneringen i mexicanske Los Cabos. Han slo amerikaneren Marcos Giron i strake sett. Snarøya-mannen vant 2.-rundeoppgjøret på hardcourt med sifrene 6-1, 6-0. Med det revansjerte Ruud den tidlige exiten Giron påførte ham i Tokyo på ATP-touren i oktober i fjor. Da tapte han begge settene. Singleturneringen i Mexico er Ruuds første siden han for en måned siden forsvant ut i 3. runde av Australian Open. Etter det hjalp han Norge videre i Davis Cup. I kvartfinalen møter Ruud enten australske Max Purcell eller Nuno Borges fra Portugal. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forfang åpner om meldinger: – Mye dårlig oppførsel
Publisert: 22:08 21-02-2024   Kilde: NRK
Det har stormet rundt hopplandslaget de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev hvor de uttrykte misnøye med landslagstrener Alexander Stöckl. Som utøverrepresentant har Johann André Forfang blitt en synlig del av saken. Det har resultert i at han har fått mye kritikk på diverse kommentarfelt rundt omkring. Og også i egen innboks. – Det går veldig mye på meg som person. At jeg har vært med lenge, er gammel og bare bør gi meg. De prøver rett og slett å få meg til å føle at det ikke er noen plass til meg i sporten, sier Forfang om meldingene han har fått tilsendt. – Det er aldri noe gøy å få slike meldinger. Det er det vel ingen som synes. Selv ikke de som sender den, ville synes det var noe greit å få slike meldinger selv. Det sliter jeg litt med å respektere, rett og slett. Jeg synes det er mye dårlig oppførsel der ute. Men da igjen, jeg vet at de med hjertet for sporten omfavner oss utøvere, sier hopperen. – I en idrett så vil jeg tro at utøverne, om ikke alltid vet best, så har de i hvert fall en veldig kvalifisert mening om ting. Det å idioterklære oss så til de grader, det synes jeg er veldig spesielt, sier han videre. Denne helgen skal han han og resten av verdenseliten hoppe i skiflygingsbakken i Oberstdorf.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Forfang åpner opp om meldinger: – Mye dårlig oppførsel
Publisert: 22:08 21-02-2024   Kilde: NRK
Det har stormet rundt hopplandslaget de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev hvor de uttrykte misnøye med landslagstrener Alexander Stöckl. Som utøverrepresentant har Johann André Forfang blitt en synlig del av saken. Det har resultert i at han har fått mye kritikk på diverse kommentarfelt rundt omkring. Og også i egen innboks. – Det går veldig mye på meg som person. At jeg har vært med lenge, er gammel og bare bør gi meg. De prøver rett og slett å få meg til å føle at det ikke er noen plass til meg i sporten, sier Forfang om meldingene han hevder å ha fått tilsendt. – Det er aldri noe gøy å få slike meldinger. Det er det vel ingen som synes. Selv ikke de som sender den, ville synes det var noe greit å få slike meldinger selv. Det sliter jeg litt med å respektere, rett og slett. Jeg synes det er mye dårlig oppførsel der ute. Men da igjen, jeg vet at de med hjertet for sporten omfavner oss utøvere, sier hopperen. – I en idrett så vil jeg tro at utøverne, om ikke alltid vet best, så har de i hvert fall en veldig kvalifisert mening om ting. Det å idioterklære oss så til de grader, det synes jeg er veldig spesielt, sier han videre. Denne helgen skal han han og resten av verdenseliten hoppe i skiflygingsbakken i Oberstdorf.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Porto avgjorde på overtid mot Arsenal
Publisert: 21:57 21-02-2024   Kilde: NRK
Det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom Porto og Arsenal i Mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret Portos kantspiller Wenderson Galeno seiersmålet på vakkert vis. Dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på Estadio do Dragao. Seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for Galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. Brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. Arsenal og Martin Ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. Likevel slet de med å omsette godt spill i store sjanser. Dermed var det målløst til pause. Andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. Porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. Det var tydelig også onsdag at dette Porto-laget ikke er enkelt å score på. Begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. Det var helt til Galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. Samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – Det var en perfekt gjennomført fotballkamp av Porto mot et av de store formlagene i Europa, sa Norges landslagssjef Ståle Solbakken i TV2-studio etter kampen. Arsenal, som er i åttendelsfinalene av Mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i London 12. mars for å avansere til kvartfinalene. I kveldens andre kamp i Mesterligaen endte det 1-1 mellom Napoli og Barcelona. Spissene Victor Osimhen og Robert Lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter
Publisert: 21:25 21-02-2024   Kilde: NRK
Ligaleder Liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre Mohamed Salah og Darwin Núñez, i kampen mot Luton onsdag kveld. Da Luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for Liverpool. Hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede Luton stadig 1–0. I den andre omgangen slo Liverpool fryktelig tilbake. Etter et vedvarende press, headet kaptein Virgil van Dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. To minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra Cody Gakpo. Luton jaktet sin første seier borte mot Liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. Istedenfor scoret både Luis Díaz og Harvey Elliott mot slutten av omgangen. Dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for Liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til Manchester City og Arsenal med én kamp mer spilt. Luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn Everton på den sikre 17.-plassen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sjokkstart
Publisert: 20:49 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Følg kampen her.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Utrolig vending
Publisert: 20:49 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Følg kampen her.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Utbrudd: - Illsint
Publisert: 20:49 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Et reservepreget Liverpool-lag tok tre svært viktige poeng mot Luton onsdag kveld. På sidelinjen reagerte manager Jürgen Klopp (56) sterkt.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Guttormsen står over VM innendørs
Publisert: 20:32 21-02-2024   Kilde: NRK
Sondre Guttormsen står over VM innendørs i Glasgow. Det opplyser han selv på sin Instagram-konto. 24-åringen var tenkt å delta i stavsprang, i mesterskapet som foregår fra 1.- til 3. mars. Han har slitt med skader i vinter, og i frykt for å gjøre vondt til verre står han nå over mesterskapet. Guttormsen tok gull i stavsprang i innendørs-EM i fjor og er historisk som første nordmann over 6,00 meter i stavsprang.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ryktestorm: - Traume
Publisert: 20:26 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Ryktene vil ha det til at Ole Gunnar Solskjær (50) er blant kandidatene til jobben som ny manager for Bayern München. Ekspertene er delte rundt spekulasjonene.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

LIVE: Porto - Arsenal
Publisert: 19:53 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Følg kampen her.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ikke til å tro
Publisert: 19:53 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Følg kampen her.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kalddusj på overtid
Publisert: 19:53 21-02-2024   Kilde: Dagbladet - Fotball
Arsenals målflom stoppet opp da det ble 0-1 borte mot Porto i første åttedelsfinale i Champions League. Galeno avgjorde på overtid.

   Les hele artikkelen på Dagbladet - Fotball sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Medier: Shaw mister resten av United-sesongen
Publisert: 19:44 21-02-2024   Kilde: NRK
Manchester Uniteds venstreback Luke Shaw er igjen rammet av skade. Lårtrøbbel vil trolig holde ham ute i tolv uker, melder The Athletic. Det velinformerte nettstedet skriver at omfanget ble klart etter en sjekk av skaden han pådro seg i Uniteds 2-1-seier over Luton sist helg. Han måtte der byttes ut like før pause. Et avbrekk på tolv uker vil bety at sesongen er over for Shaw. I tillegg kan det koste ham en plass i Englands tropp til sommerens fotball-EM. Daily Mail erfarer også at Shaw er ute lenge. 28-åringen var usikker før søndagens kamp, men Manchester United-manager Erik ten Hag valgte likevel å bruke ham fra start. Nå mangler han en rendyrket venstreback i stallen. Tyrell Malacia har fortsatt til gode å spille denne sesongen. Nederlenderen har vært gjennom to kneoperasjoner, mens lånet av Sergio Reguilón ble avsluttet i januarvinduet. Uniteds neste kamp er hjemme mot Fulham lørdag. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40


Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)