Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
23
 Tirsdag  23. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60




Svensk yndlingsduo i sandvolleyball klare for OL
Publisert: 05:41 22-04-2024   Kilde: NRK
De svenske sandvolleyballheltene David Åhman og Jonatan Hellvig er klare for OL i Paris etter seieren i verdensturneringen i mexicanske Tepic. I Paris-OL blir de et suverent medaljehåp i kamp med blant andre nordmennene Anders Mol og Christian Sørum. Mol og Sørum er regjerende olympiske mestere etter seieren i Tokyo-OL for tre år siden, men sliter hardt for tiden. Mol ble operert for beinbrudd i slutten av mars og har fått satt inn en skinne. Skinnen må være på i et halvt år, og, det betyr at han må spille med under hele turneringen i Paris. Det er uvisst hvordan det vil påvirke spillet hans når han kommer i gang på banen igjen. Uansett mister den norske duoen viktige treningsuker og flere turneringer slik som den som ble avsluttet i Mexico i helgen. I Mexico vant svenskene Åhman og Hellvig 2-1 (21-17, 19-21, 15-10) over George og André fra Brasil. 24 par skal delta i OL i Paris til sommeren.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

17-åringen blir tidenes yngste VM-utfordrer – NRK-ekspert håper på Carlsen-retur
Publisert: 05:26 22-04-2024   Kilde: NRK
I natt skrev det indiske stjerneskuddet Dommaraju Gukesh (17) sjakkhistorie som får NRK-ekspert Torstein Bae til å drømme om en VM-retur for Magnus Carlsen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

United-helt ut mot gamleklubben
Publisert: 05:09 22-04-2024   Kilde: NRK
Roy Keane gir Manchester United det glatte lag etter en dramatisk vei til FA-cupfinalen. Han mener klubben spilte som om den var fra nivå to. Den harde dommen leverte han til ITV etter søndagens semifinale på Wembley. Keane hadde da akkurat sett gamleklubben så vidt ta seg forbi Coventry etter straffesparkkonkurranse. Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid. – De var heldige til slutt. Byttene og det første målet ga Coventry troen tilbake. Plutselig så de ut som et Premier League-lag i ekstraomgangene, mens United så ut som et lag fra Championship (nivå to), sa Keane og fortsatte: – Vi har de samme diskusjonene om Manchester United hver uke. Du vet aldri hva du får fra dem. Coventry traff tverrliggeren og fikk en scoring i det 121. minutt annullert for offside etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2. FA-cupen er klubbens siste tittelsjanse denne sesongen. I ligaen ligger United helt nede på 7.-plass. – Manchester Uniteds spillere og supportere tok ikke av fordi de visste at de var heldige i dag. Til slutt var de nærmest flaue, men jobben ble gjort. De tok seg til cupfinalen, sa Keane. Iren spilte for United fra 1993 til 2005 og var klubbkaptein i store deler av perioden. Han vant blant annet Premier League sju ganger. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk tenåring rankes høyt før NHL-draften
Publisert: 04:28 22-04-2024   Kilde: NRK
Oslo-gutten og Mora-løperen Michael Brandsegg-Nygård (18) kan bli hentet av en klubb i verdens beste ishockeyliga allerede til sommeren. I forrige uke ble NHLs endelige liste over såkalte «Draft Prospects» til sommerens draft klar, og der markerer den unge nordmannen seg i toppen. Blant de internasjonale utespillerne, altså ikke-nordamerikanerne, rangeres Brandsegg-Nygård på 5.-plass. Brandsegg-Nygård er sønn av den mangeårige Vålerenga-spilleren Kjell Richard Nygård og er født og oppvokst i Oslo. Han spilte juniorhockey i VIF før han flyttet til Sverige og Mora foran 2022/23-sesongen. På nivå to i Sverige har han fått et gjennombrudd det siste året. Han noterte 18 målpoeng på 41 kamper i grunnserien og ytterligere ti poeng på tolv kamper i sluttspillet. Brandsegg-Nygård var også god for Norge i junior-VM og har allerede debutert for landslaget på seniornivå. Han har selv et mål om å bli valgt i første runde i NHL-draften. Det har ingen nordmann blitt tidligere. – Nå har jeg skrudd hodet til at jeg skal gå i første runde. Da vil jeg så klart bli veldig skuffet om det ikke skjer noe, sa han til TV 2 i november. Ytterligere to nordmenn er inne blant de 100 største internasjonale talentene inn mot NHL-draften. Vålerenga-backen Stian Solberg ligger på 20.-plass, mens Lørenskog-løper Mathias Dehli rangeres som nummer 80. De er også 18 år gamle. Den russiske KHL-backen Anton Silajev topper rankingen blant de europeiske spillere. Blant nordamerikanerne levnes Macklin Celebrini fra universitetet i Boston størst sjanser i draften. Selve NHL-draften skjer 28. og 29. juni, trolig i Las Vegas. Før det skal det holdes draftlotteri for å avgjøre rekkefølgen NHL-lagene får velge i. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sju døde i rallycrossulykke på Sri Lanka
Publisert: 04:25 22-04-2024   Kilde: NRK
ju personer mistet livet og 20 ble skadd da en rallycrossbil skled av banen og traff tilskuere og funksjonærer under et løp på Sri Lanka søndag. Flere tusen var til stede under Fox Hill Supercross-løpet i byen Diyatawala, rundt 18 mil øst for hovedstaden Colombo. Det er ikke kjent hva som førte til ulykken, men politiet sier en av bilene kjørte av banen og traff flere tilskuere og funksjonærer. Fire av dem som mistet livet, var funksjonærer, sier politiets talsperson Nihal Thalduwa. Han legger til at tilstanden er kritisk for tre av de skadde. Ulykken skjedde i det 17. av 24 planlagte løp. Konkurransen ble innstilt etter ulykken, som etterforskes av politiet. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bellingham senket Barcelona i El Clásico på overtid
Publisert: 21:14 21-04-2024   Kilde: NRK
Barcelona tok ledelsen to ganger i El Clásico, men det gikk mot 2-2 og status quo i gullkampen i La Liga inntil Jude Bellingham ga Real Madrid seieren. Det skjedde på overtid og på pasning fra Lucas Vázquez, som var involvert i alle de tre hjemmemålene på en dag da seriegullet i praksis ble sikret. Lucas Vázquez og Vinicius Junior samarbeidet om to utligningsmål tidligere i kampen, og Real Madrid økte med seieren sitt forsprang til serietoer Barcelona til hele elleve poeng når seks serierunder gjenstår. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Storhamar med råsterk borteseier mot Vålerenga
Publisert: 19:37 21-04-2024   Kilde: NRK
Storhamar tok et langt stek mot NM-gull i ishockey da Vålerenga ble slått 4-2 i Oslo søndag kveld. De gulkledde leder nå 3-1 i kamper og kan sikre NM-gullet med hjemmeseier på Hamar tirsdag.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Glimt gikk på sesongens første poengtap
Publisert: 19:12 21-04-2024   Kilde: NRK
Glimt fikk en drømmestart i toppkampen mot Molde da Nino Zugelj stanget inn 1–0 etter kun syv minutter. Men Molde kjempet seg tilbake i oppgjøret. Ti minutter ut i andre omgang rev Kristoffer Haugen seg fri på bakerste stang, og pirket et innlegg fra Kristian Eriksen over målstreken. Dermed gikk Bodø/Glimt på sitt første poengtap for sesongen, mens Molde unngikk å gå på sitt andre strake tap. De to deler tabelltoppen med Brann, alle på ti poeng. Men Glimt har en kamp mindre spilt enn rivalene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Vipers fullførte serien uten poengtap – går rett på sluttspillet
Publisert: 19:12 21-04-2024   Kilde: NRK
Vipers Kristiansand avsluttet eliteserien i håndball med den 26. seieren på like mange forsøk da Follo ble slått 36–27 på bortebane. Allerede tirsdag innleder Vipers sluttspillet med første kvartfinale mot Gjerpen. Det spilles best av tre kamper.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Perle da Liverpool slo tilbake med seier
Publisert: 18:06 21-04-2024   Kilde: NRK
Liverpool reiste seg etter europaligaexiten og vant 3-1 borte mot Fulham i Premier League søndag. Klubben er fortsatt med i tittelracet. Liverpool-manager Jürgen Klopp overrasket og henviste både Mohamed Salah og Darwin Núñez til benkeplass til oppgjøret. Uten stjernespillerne fra start sørget Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch og Diogo Jota for tre viktige poeng i kampen om Premier League-tittelen. Seieren sender laget à poeng med Arsenal på tabelltopp. Manchester City har en kamp mindre spilt og går forbi begge om den vinnes. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Viking stoppet av FFK – tre kamper uten seier
Publisert: 17:13 21-04-2024   Kilde: NRK
Poengfangsten går trått for Viking. Søndag ble laget holdt til 1-1 hjemme mot Fredrikstad. Ikke siden åpningskampen har Viking stått igjen som vinner i Eliteserien. Nicholas D´Agostinos hodestøt fikset poenget mot FFK. Før det hadde Morten Bjørlo gitt gjestene ledelsen på fantastisk vis. I det åttende minutt snappet han opp en svak Viking-pasning, tok seg oppover i banen og knallet inn 0-1 fra 20 meter. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier
Publisert: 17:08 21-04-2024   Kilde: NRK
Etter to uavgjort og ett tap vant KFUM Oslo sin første eliteseriekamp søndag. To mål før pause sørget for 2-0-seier over Sarpsborg på bortebane. Oslo-laget var effektivt før hvilen, og Johannes Nuñez og Petter Nosa Dahl ordnet 2–0. Sarpsborg ledet an i andreomgangen, men greide ikke å forhindre at poengene ble med tilbake til hovedstaden.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brann slo Odd - avsluttet med utespiller som keeper
Publisert: 17:06 21-04-2024   Kilde: NRK
Et straffespark fikk en sentral rolle i Branns 2-0-seier over Odd. Emil Kornvig måtte vente lenge på VAR-sjekken før han fikk score fra krittmerket. Først fire minutter på overtid trygget innbytter Aune Heggebø seieren. Da hadde Casper Glenna voktet Odd-buret i noen minutter etter at en skade tvang Hansen til å forlate banen. Gjestene hadde gjort alle byttene sine og måtte avslutte med ti mann. Etter fem kamper står Brann med ti poeng. Odd har tre poeng mindre.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bommet på straffe - Ole Sæter ble RBK-helt likevel
Publisert: 17:03 21-04-2024   Kilde: NRK
Rosenborgs Ole Sæter (28) var igjen i sentrum med to ekte spissmål, men bommet også på straffe da det ble borteseier 3-1 mot Haugesund i Eliteserien. Et kvarter før slutt kunne han fått sitt tredje mål, men den ellers så selvsikre spissen skjøt litt for svakt til venstre for Egil Selvik, og Haugesunds sisteskanse reddet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nytt tap for Tromsø - null poeng på tre kamper
Publisert: 16:59 21-04-2024   Kilde: NRK
Tromsø tapte for tredje gang på like mange kamper i årets eliteserie da de røk 0-1 for Kristiansund søndag. Fjorårets serietreer er foreløpig tabelljumbo. Kristiansunds Pape Guèye ble kampens eneste målscorer da Kristiansund vant 1-0.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Maanum tilbake på banen for Arsenal – bidro til å sikre mesterligaplass
Publisert: 16:56 21-04-2024   Kilde: NRK
Fotballprofilen Frida Maanum gjorde comeback for Arsenal i 3-0-seieren over Leicester søndag. Seieren gir klubben mesterligaplass neste sesong. Det er første gang Maanum spiller siden hun kollapset på banen for om lag tre uker siden.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tror spillerne skammet seg etter cup-triumf: – De var nesten flaue for å vinne
Publisert: 16:33 21-04-2024   Kilde: NRK
Etter å ha vunnet straffesparkkonkurransen mot lille Coventry var det nesten ingen Manchester United-spillere som feiret.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Casper Ruud med karrierens største turneringsseier – slo Tsitsipas i Barcelona-finalen
Publisert: 15:49 21-04-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud fikk revansj mot greske Stefanos Tsitsipas og kunne juble for karrierens største tittel i Barcelona. Nordmannen gikk hele veien uten å tape et sett.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Casper Ruud med karrierens største seier
Publisert: 15:42 21-04-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud fikk revansj mot greske Stefanos Tsitsipas og kunne juble for karrierens største tittel i Barcelona. Nordmannen gikk hele veien uten å tape et sett. Nordmannen hadde aldri før vunnet en turnering på ATP500-nivå. Han står i alt med elleve titler, og de ti første kom på 250-nivået. Søndag kunne han til slutt juble for seier med settsifrene 7-5, 6-3. Med triumfen kommer også en premiesjekk på om lag 5,7 millioner kroner.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Poga?ar overlegen i belgisk klassiker
Publisert: 14:38 21-04-2024   Kilde: NRK
Slovenske Tadej Poga?ar rykket fra konkurrentene 30 kilometer før mål og vant klassikeren Liège-Bastogne-Liège. Det er andre gang UAE-Team Emirates-rytteren vinner rittet. Store deler av hovedfeltet gikk i bakken i en stor velt med litt under 100 kilometer igjen til mål. Blant andre Mathieu van der Poel gikk i asfalten og måtte bruke mye krefter på å komme seg tilbake til teten.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Forrige, 1 til 20 ---- Artikkel 21 til 40 --- Neste, 41 til 60






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)