Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Lørdag  27. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Forrige, 21 til 40 ---- Artikkel 41 til 60 --- Neste, 61 til 80




Canadas trener utestengt fra OL etter dronesak
Publisert: 04:15 26-07-2024   Kilde: NRK
Canadas olympiske komité har utestengt Bev Priestman, trener til landets fotballkvinner, for resten av OL. Bakgrunnen er bruken av drone mot en motstander. Assistenttrener Andy Spence skal lede de regjerende mesterne resten av turneringen, opplyser Canadas olympiske komité (COC) fredag. Priestman har benektet å ha vært involvert, men sto frivillig over lagets åpningskamp mot New Zealand. Hun har imidlertid beklaget overfor de newzealandske spillerne og sagt at det øverste ansvaret ligger hos henne. Saken granskes også av Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) og Den internasjonale olympiske komité (IOC).

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fransk eks-toppklubb konkurs
Publisert: 21:54 25-07-2024   Kilde: NRK
Den tidligere franske toppklubben Bordeaux er konkurs. Det bekrefter klubben selv på X. Den franske klubben har som følge av sine økonomiske uregelmessigheter blitt flyttet ned i divisjonssystemet de siste sesongene. – Etter DNCFs beslutning om å degradere FC Girondins de Bordeaux til National 1, begjærte klubben seg konkurs hos Bordeaux kommersielle domstol på tirsdag, for å starte den nødvendige restruktureringen, skriver klubben. Klubben opplyser videre at beslutningen var en helt uunngåelig konsekvens av den pågående restruktureringen klubben står i. – Det har vært en berg-og-dal-bane av følelser under treningsleiren, med tro på at klubben skulle bli reddet i siste øyeblikk, men slik er det dessverre ikke, skriver målvakt Karl-Johan Johnsson på Instagram. Stian Gregersen, som står med åtte landskamper for Norge, spilte inntil nylig for klubben. 29-åringen ble i vinter solgt til amerikanske Atlanta.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Selvkritisk etter OL-sjokk: – Vi har ekstremt mye å gå på
Publisert: 20:28 25-07-2024   Kilde: NRK
Norge fikk en marerittstart i Paris og tapte for «söta bror».

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

RBK anker beslutning om tomme tribuner
Publisert: 20:02 25-07-2024   Kilde: NRK
Rosenborg godtar ikke Norges Fotballforbunds vedtak om å spille den avbrutte seriekampen mot Lillestrøm uten publikum. Det melder klubben på egne nettsider. – Det er en beslutning Rosenborg har besluttet å påklage, sier Rosenborgs daglige leder, Tore Berdal. – De fleste av våre supportere deltok ikke i søndagens aksjoner, og dette blir da en kollektiv straff som rammer alt for mange som ikke har noe med denne saken å gjøre. Straffen blir derfor uforholdsmessig, sier Berdal. Sist helg ble oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm avbrutt flere ganger som følge av VAR-protester og gjenstander som ble kastet ut på banen. Til slutt ble aldri spillet gjenopptatt. (NRK/NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Reistad kan rekke Danmark-kampen
Publisert: 19:51 25-07-2024   Kilde: NRK
Henny Reistad satser på hun rekker OL-kampen mot Danmark søndag. – Ja, vi håper på det, så får vi se, sier hun til NRK i pausen på åpningskampen mot Sverige. Selv erkjenner hun at det er kjedelig å se åpningskampen fra tribuneplass. – Det er veldig kjedelig. Det går fremover med meg, og det gjør at det er lettere å kunne se på, men det er forferdelig å ikke kunne være med å spille en åpningskamp i OL, sier hun. Norge leder 17–15 til pause, i en kamp hvor Sverige lenge har ledet, og på det meste ledet med tre mål. – Jeg synes at vi slipper litt mange skudd på mål. Vi får ikke helt styr på det, rett og slett. Det ble litt bedre utover i omgangen, sier Reistad om Norges førsteomgang.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kuttet ut pommes frites – flydde inn egen kokk og boikotter OL-restauranter
Publisert: 19:22 25-07-2024   Kilde: NRK
Det er ikke bare mangelen av avokado og pommes frites som har vakt oppsikt i utøverlandsbyen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kuttet ut pommes frites – fikk flydd inn egen kokk og boikotter OL-restauranter
Publisert: 19:22 25-07-2024   Kilde: NRK
Det er ikke bare mangelen av avokado og pommes frites som har vakt oppsikt i utøverlandsbyen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Molde med komfortabel seier
Publisert: 19:05 25-07-2024   Kilde: NRK
Molde hadde full kontroll hjemme mot danske Silkeborg, og vant 3–1 i første oppgjør i 2. kvalifiseringsrunde til Europaligaen. Vertene gikk ut i hundre på Aker stadion. Allerede etter bare to minutter fikk Markus Kaasa æren av å sende moldenserne i føringen. Vertene slapp derimot gjestene fra Danmark mer inn i kampen, noe de ble straffet for like etter halvtimen spilt, da Alexander Lind ble spilt fri sentralt i banen. 22-åringen ladet skuddfoten fra 20–25 meter, og sendte ballen bak Molde-keeper Karlstrøm. Like før hvilen avsluttet Wolff Eikrem et lekkert Molde-angrep, da han prikket ballen i mål. Like etter hvilen økte Kristian Eriksen på til 3-1, som også ble sluttresultatet. Tidligere på kvelden var også Brann og Tromsø i aksjon, som begge kjemper om plass i serieligaen. I Nederland endte det målløst mellom Go Ahead Eagles og Brann, etter en strålende kamp fra Brann-keeper Mathias Dyngeland. I Finland sørget Lasse Nordås for at Tromsø tok første stikk, og vant 1–0 over KuPS Kuopio. Returoppgjørene spilles 1. august.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Brann holdt unna i Nederland – sikret sterkt resultat
Publisert: 18:28 25-07-2024   Kilde: NRK
Mathias Dyngeland var i storform for Brann og kan ta sin del av æren for at de klarte 0-0 i Nederland mot Go Ahead Eagles i andre runde av Serieligaen-kvalifiseringen. Begge lag hadde sine sjanser, og det var ikke nødvendigvis en rolig affære til tross for at målene uteble. Det var de nederlandske vertene som var nærmest, og i sluttminuttene var Mathias Dyngeland god i Brann-målet og reddet en sen scoringsmulighet for Bobby Adekanye. Go Ahead Eagles-angriperen hadde flere sjanser i løpet av kampen, men han klarte ikke å få ballen i nettet. Helt på tampen skulle det bli tegn til drama likevel. Det var Blomberg som ble revet ned av Llansana. Dommer mente det var en åpenbar mulighet som ble fratatt og det resulterte i rødt kort. Brann tar imot Go Ahead Eagles på Brann Stadion torsdag 1. august. Nå vil de nok regnes som favoritter til å ta seg videre. Go Ahead Eagles ble nummer ni i nederlandsk æresdivisjon sist sesong og har ikke kommet i gang med 2024/2025-sesongen i hjemlig liga ennå. Tromsø har også levert sterkt i Europa torsdag kveld. De vant 1-0 borte mot KuPS fra Finland.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ruud forbløffet av stjernefrafall: – Den største overraskelsen
Publisert: 16:52 25-07-2024   Kilde: NRK
Casper Ruud møtte pressen i forkant av tennisturneringen i OL i Paris. Nordmannen blir regnet som en medaljekandidat, og flere tøffe konkurrenter har meldt frafall. Blant dem er Jannik Sinner, Holger Rune og Andy Murray. Det er spesielt ett av frafallene han reagerer på. – Sinner er den største overraskelsen og en av favorittene for medalje. Det er kjipt for ham og man ønsker alle som må stå over en «speedy recovery», sier han på en pressekonferanse. Likevel innrømmer han at OL ikke er det aller største å vinne for en tennisspiller. – I min verden er Grand Slam det største vi har, men det er hvert fjerde år og det er noe gjevt over å ha OL-medalje. Jeg er her for å gjøre mitt beste og representere landet, sier den norske tennisstjerna. Ruud selv skal møte japanske Taro Daniel i første runde. Om ting går relativt knirkefritt de første rundene, vil Ruud møte Daniil Medvedev i kvartfinalen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Kathrine Lunde og Christian Sørum norske flaggbærere
Publisert: 15:41 25-07-2024   Kilde: NRK
Christian Sørum og Katrine Lunde får æren av å bære det norske flagget i fredagens OL-åpning på Seinen i Paris. Det deler Olympiatoppen i en pressemelding torsdag. – Jeg føler meg veldig beæret som ble spurt om å ta dette oppdraget. Å få bære det norske flagget under åpningsseremonien på Seinen er høytidelig, stor stas og betyr mye for meg. Jeg er stolt over å representere Norge i mitt femte OL og til og med få være flaggbærer, sier Lunde som har to OL-gull og to bronser fra tidligere leker. Håndballkeeperen er Norges åttende kvinnelige flaggbærer i sommer-OL. – Jeg har fulgt med på åpningsseremoniene i OL siden jeg var liten, så dette er veldig stas. Å få være flaggbærer i mitt andre OL er for meg en ære på vegne av min makker Anders og meg, sier sandvolleyballspiller Sørum. Det er tredje gang i OL-historien at Norge stiller med to flaggbærere i en åpningsseremoni. Første gang var i 2021. OL-åpningen i Paris blir av det helt spesielle slaget. Seremonien kommer til å foregå på elven Seinen, og utøverne skal fraktes i båter i 6 kilometer før de går i land foran Eiffeltårnet. Åpningsseremonien blir sendt på NRK1 og NRK TV fra klokka 19.25 fredag kveld.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Katrine Lunde og Christian Sørum norske flaggbærere
Publisert: 15:41 25-07-2024   Kilde: NRK
Christian Sørum og Katrine Lunde får æren av å bære det norske flagget i fredagens OL-åpning på Seinen i Paris. Det deler Olympiatoppen i en pressemelding torsdag. – Jeg føler meg veldig beæret som ble spurt om å ta dette oppdraget. Å få bære det norske flagget under åpningsseremonien på Seinen er høytidelig, stor stas og betyr mye for meg. Jeg er stolt over å representere Norge i mitt femte OL og til og med få være flaggbærer, sier Lunde som har to OL-gull og to bronser fra tidligere leker. Håndballkeeperen er Norges åttende kvinnelige flaggbærer i sommer-OL. – Jeg har fulgt med på åpningsseremoniene i OL siden jeg var liten, så dette er veldig stas. Å få være flaggbærer i mitt andre OL er for meg en ære på vegne av min makker Anders og meg, sier sandvolleyballspiller Sørum. Det er tredje gang i OL-historien at Norge stiller med to flaggbærere i en åpningsseremoni. Første gang var i 2021. OL-åpningen i Paris blir av det helt spesielle slaget. Seremonien kommer til å foregå på elven Seinen, og utøverne skal fraktes i båter i 6 kilometer før de går i land foran Eiffeltårnet. Åpningsseremonien blir sendt på NRK1 og NRK TV fra klokka 19.25 fredag kveld.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

NFF: Rosenborg - Lillestrøm spilles for tomme tribuner
Publisert: 14:36 25-07-2024   Kilde: NRK
Kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm skal fullføres, men det skjer foran tomme tribuner på Lerkendal. Det bekrefter NFF i en pressemelding. Kampen ble avbrutt og etter hvert utsatt etter en rekke avbrytelser med kasting av baller, fiskekaker og røyk. Det var en VAR-protest fra begge lags supportere og en rekke supporterledere har krevd at teknologien avskaffes. – Jeg og vi bruker mye tid på å møte og lytte til norske supportere på ulike nivåer. Dette er en god del av jobben, synes jeg. Vi er brennende opptatt av at det skal være stor ytringsfrihet i norsk og internasjonal fotball, sier Lise Klaveness i en pressemelding. De bekrefter også at VAR kommer til å bli et tema på Fotballtinget neste år. Det foregår 1. og 2. mars.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Rosenborgs kamp mot Lillestrøm må spilles for tomme tribuner
Publisert: 14:36 25-07-2024   Kilde: NRK
Videodømming blir også tema på neste års forbundsting, bekrefter Norges Fotballforbund.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Herrems kamp mot klokka
Publisert: 14:06 25-07-2024   Kilde: NRK
10 sekund av Camilla Herrems liv vil for alltid forfølgje ho.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Snittalderen på håndballjentene er over 32 år
Publisert: 13:23 25-07-2024   Kilde: NRK
De norske håndballjentene kommer til OL med lassevis av erfaring. Rutinen og alderen på mange i troppen er en fordel, mener ekspert. Hvis man ser alderen på de 14 spillerne i OL-troppen, er snittet på 32,6 år. Kun to spillere er under 30 år. – Det er bra hvis man bruker det fornuftig. Det er ingen automatikk at mye erfaring skal hjelpe folk. Det kommer an på hvordan du bruker erfaringen du har, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til NTB. Hans lag møtte pressen i OL-landsbyen dagen før kveldens åpningskamp mot Sverige. Det har vært stor kontinuitet i Hergeirssons uttatte gjennom årene. – Sulten er stor i denne gjengen. Det er ingen her som ikke er ekstremt motivert og dedikert. Det er det som er interessant. Det er ofte snakk om alder, og at unge bør slippe til når man når en viss alder, forteller islendingen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Odd-spiller Faniel Tewelde klar for belgiske Lommel – selges for rekordsum
Publisert: 13:20 25-07-2024   Kilde: NRK
Odd selger det 17 år gamle stortalentet Faniel Tewelde til den belgiske klubben Lommel. Overgangen blir bekreftet av Odd i egne mediekanaler. Nettavisen erfarte søndag kveld at Odd hadde akseptert et bud fra Lommel, med en totalramme i overkant av 30 millioner kroner. Det vil i så fall være ny klubbrekord. Tewelde presenterte seg skikkelig for det norske fotballpublikummet mot slutten av 2023-sesongen, med fem scoringer for Odd. Denne sesongen står unggutten med tre scoringer på 14 kamper. Lommel befinner seg på nest øverste nivå i Belgia og eies av City Football Group. Selskapet eier også blant andre storklubben Manchester City. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Australsk trener kan bli sendt hjem fra OL etter tabbe-uttalelse
Publisert: 13:18 25-07-2024   Kilde: NRK
En australsk svømmetrener risikerer å måtte forlate Paris-OL etter at han uttalte at han håper en sørkoreaner slår egne utøvere under sommerlekene. Den aktuelle treneren Michael Palfrey, som er del av det australske trenerteamet i Paris, sa til sørkoreanske medier onsdag at han ønsker at Kim Woo-min skal ta gullet på 400 meter fri i den franske hovedstaden. Australia har selv to deltakere på den samme distansen, Sam Short og Elijah Winnington. 400-meteren går allerede lørdag. – Jeg er veldig skuffet, ekstremt skuffet, sier den australske hovedtreneren Rohan Taylor etter Palfreys uttalelse. – At en trener på laget vårt promoterer en annen idrettsutøver foran våre egne, er ikke akseptabelt, legger han til. Palfrey er trener for svømmerne Zac Incerti, Abbey Connor og Alex Perkins. Samtidig har han også hjulpet Kim mens sørkoreaneren trente i Brisbane i forkant av Paris-lekene. Ifølge The Sydney Morning Herald hadde Palfrey på seg australske lagfarger da han ble intervjuet av sørkoreanske journalister onsdag og utbasunerte "Go Korea" mens han snakket om Kims muligheter. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Formsterk KFUM-spiss mister hjemmekampen mot serieleder Glimt
Publisert: 10:57 25-07-2024   Kilde: NRK
KFUM Oslos spissprofil Johannes Hummelvoll Nuñez går glipp av lørdagens kamp mot Bodø/Glimt. 27-åringen er på delt 4.-plass på toppscorerlisten i Eliteserien. Angrepsspilleren bekrefter selv overfor TV 2 at han må se hjemmekampen mot tabelleneren fra sidelinjen. – Det er helt jævlig. Verst mulig timing med tanke på formen jeg er i og med tanke på landslagsspill for Chile, sier Nuñez til kanalen. 27-åringen ble historisk da han sist helg scoret i sin sjuende bortekamp på rad. Det nyopprykkede laget tok en sterk seier borte mot Molde. Nå må KFUM klare seg uten den formsterke spissen når et nytt topplag står for tur. – Det er trist å se på gutta trene når man er skadet, men jeg håper å være klar igjen mot Fredrikstad neste helg, forteller han videre. KFUM har fortsatt til gode å vinne på eget gress denne sesongen. 17 av de 21 poengene de har plukket har kommet på bortebane. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Gråtkvelt «Mesternes mester» om kreftsjuk far: – Eg skulle ønske at han var her
Publisert: 10:30 25-07-2024   Kilde: NRK
Ole-Kristian Bryhn vann «Mesternes mester» i år, og denne veka tok 35-åringen nok ein ny tittel. Det skjedde utan ein viktig støttespelar i publikum.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Forrige, 21 til 40 ---- Artikkel 41 til 60 --- Neste, 61 til 80






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)