Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
12
 Søndag  12. Mai. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Forrige, 61 til 80 ---- Artikkel 81 til 100 --- Neste, 101 til 120




Tuchel med England-flørt: – Jeg elsket det
Publisert: 14:54 08-05-2024   Kilde: NRK
Bayern München-manager Thomas Tuchel gjør alt annet enn å avvise at en retur til engelsk fotball kan være aktuelt. Tuchel forlater Bayern München-jobben etter denne sesongen. Avgjørelsen ligger tilsynelatende fast selv om klubben skulle ende med å vinne finalen i Champions League. En mulig retur til engelsk fotball lokker åpenbart. – Jeg vil helst ikke svare på det …, men det er ingen hemmelighet at jeg elsket å være i Chelsea. Jeg elsket England, og jeg elsket Premier League, sier den 50 år gamle tyskeren i et intervju med TNT sports. Et klarere England-friere skal det godt gjøres å finne. Tuchel tok Chelsea til seier i Champions League i 2022 før han byttet til Bayern München. Også der hadde han en kontrakt som opprinnelig strakte seg to år lenger fram i tid. Tuchel fikk beskjed allerede i februar om at tiden hans i Bayern München var over, ett år før kontrakten hans går ut i 2025. De høye herrer i den tyske klubben kunne ikke akseptere at de var helt kjørt av lasset i kampen mot årets tyske seriemesterskap. Tuchel sier at den avgjørelsen er endelig, selv om utfallet skulle bli at Bayern slår Real Madrid i semifinalen og tar seg til finale mot Borussia Dortmund i Champions League. – Det er veldig usannsynlig at jeg fortsetter i Bayern München. Vi er enige om en avtale, og initiativet om at jeg skulle slutte kom fra klubben, sier Tuchel. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Alexander Bonsaksen med sjokkovergang til Vålerenga
Publisert: 14:09 08-05-2024   Kilde: NRK
Den tidligere Frisk Asker-spilleren Alexander Bonsaksen (37) har meldt overgang til rivalen Vålerenga på en ettårskontrakt. Overgangen kommer etter to år i Asker. – Jeg merket etter hvert at uansett hvor bra tilbudet eller opplegget var i Asker, så var det hit jeg ønsket meg innerst inne, sier Bonsaksen til NRK. Bonsaksen har tidligere vunnet sluttspillet tre ganger med Vålerenga. Overgangen kommer to år etter at han valgte bort Vålerenga ved forrige hjemkomst fra et utenlandsopphold på syv år. Han står med to gull i den finske ligaen. – Akkurat nå føles det jævlig bra, men det er ikke et lett valg. Jeg hadde det jo bra der jeg var. Det var to fine år, sier Bonsaksen. 37-åringen er forberedt på reaksjoner som måtte komme når han har valgt å gå over til Frisk Asker-rivalen. – Reaksjonene blir helt sikkert blandet. Det får man bare tåle, sier Bonsaksen. Dette er Vålerengas tredje nysignering på én uke. Tidligere har Stian Kaltrud Nystuen og Mikkel Christiansen blitt presentert for sølvvinneren i årets sluttspill.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Idrettsforbundet reagerer på nytt lovforslag: – Det er en del utfordringer
Publisert: 12:07 08-05-2024   Kilde: NRK
Norges idrettsforbund har konkludert med at et nytt lovforslag knyttet til kampen mot trakassering og seksuelle overgrep mot barn ikke «fullt ut dekker idrettens behov». Lovforslaget, som konkret omhandler idrettens mulighet til å oppbevare og dele personopplysninger om personer som bryter norsk lov, ble sendt på høring i februar. Fristen for å komme med innspill er 1. juni. Styret i Norges idrettsforbund behandlet saken på sitt møte denne uken og berømmer Kulturdepartementet for å se og imøtekomme behovet idretten har for en lovregulering. – Like fullt er det en del utfordringer med det som nå ligger på bordet. Lovforslaget har et virkeområde som ikke fullt ut dekker idretten behov, sier generalsekretær Nils Einar Aas. Han kommenterte forbundets arbeid med saken på et pressemøte onsdag. NIF peker blant annet på at lovforslaget burde hatt et enda videre virkeområde. – For eksempel er ikke økonomiske misligheter tatt med, og det er avgrensninger knyttet til tilskuere på idrettsarrangementer. Vi mener lovforslaget er veldig komplisert i sin oppbygning, og dette er ting vi vil spille inn i høringen, sa Aas. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tror United-sjefen får sparken: – Lite mirakel hvis han overlever
Publisert: 12:07 08-05-2024   Kilde: NRK
Kritikken har haglet mot Manchester United og Erik ten Hag etter mandagens ydmykende tap mot Crystal Palace. NRKs fotballekspert ser ingen fremtid i United for nederlenderen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Benket stjernespilleren i cupfesten – nå håper han å spille mot Viking
Publisert: 11:23 08-05-2024   Kilde: NRK
Sanel Bojadzic herjer i 1. divisjon. Men da Levanger utløste cupbomben mot Brann, måtte han starte kampen fra benken.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Bessebergs advokat reagerer kraftig på NIF-vedtak
Publisert: 11:23 08-05-2024   Kilde: NRK
Anders Besseberg får ikke beholde æresmedlemskapet i Norges idrettsforbund som følge av korrupsjonsdommen i Buskerud tingrett, det opplyser Norges idrettsforbund. – På bakgrunn av erkjente kritikkverdige forhold som fremkommer i tingrettens dom av 12. april 2024 mot Anders Besseberg anser idrettsstyret at han har skadet idrettens anseelse, konkluderer de. Besseberg fratas æresmedlemskapet i NIF med umiddelbar virkning. 78-åringens advokat Mikkel Toft Gimse reagerer sterkt på beskjeden om at Besseberg ikke får beholde hedersbevisningen sin. – Anders Besseberg er ikke kjent med dette. Vi reagerer på at han ikke ble kontaktet av NIF i forkant, men får vite om dette fra media, skriver Toft Gimse til NRK og utdyper: – Besseberg understreker at dommen mot ham ikke er rettskraftig og ser dette som en del av forhåndsdømmingen mot seg. Besseberg ble tildelt æresmedlemskapet i NIF allerede i 2013. Besseberg ble nylig felt på nesten alle tiltalepunkter og dømt til tre år og en måneds fengsel for grov korrupsjon fra tiden som president i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Han har anket straffen. (NTB/NRK)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mbappé får tyn etter ny CL-smell
Publisert: 08:36 08-05-2024   Kilde: NRK
Kylian Mbappé (25) greide heller ikke i år å vinne Champions League med Paris Saint-Germain. Han kommer dårlig ut på børsen etter semifinaleexiten. I en nådeløs dom gir L´Équipe angriperen en toer på en skala som går til ti. «Slutten på drømmen», skriver den franske avisen i overskriften etter tirsdagens 0-1-tap hjemme mot Borussia Dortmund. Mbappé ble i sin tid hentet til PSG for enorme summer. Målet var at han skulle skyte klubben til suksess i den gjeveste europacupen, men det gikk aldri veien. Nærmest var laget som tapende finalist i 2020. Dortmund er bare nummer fem i ligaen i Tyskland, men danket ut PSG 2-0 sammenlagt. «Slike kvelder blir arven hans. Sju år med feilede forsøk», skriver britiske Daily Mail om Mbappé. I spanske Sport står det at «Mbappé er ute av stand til å ikle seg helterollen». Mbappé forlater PSG når kontrakten løper ut etter sesongen, og neste stoppersted blir trolig Real Madrid. «Han tar farvel med den franske hovedstaden med mer smerte enn ære», skriver den Madrid-baserte storavisen Marca. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fotballkamper utsatt etter katastrofeflommen i Brasil
Publisert: 07:18 08-05-2024   Kilde: NRK
Ekstreme nedbørsmengder gjør det umulig å spille seriekamper i fotball i den brasilianske delstaten Rio Grande do Sul. Brasils fotballforbund har hittil utsatt ti oppgjør for tre av eliteklubbene fra regionen. Det gjelder Internacional, Gremio og Juventud. Delstatshovedstaden Porto Alegre står under vann, og det er der Internacional og Gremio holder til. Minst 90 personer er meldt omkomne, opplyser myndighetene i Rio Grande do Sul. I tillegg er 131 ikke blitt gjort rede for, og 155.000 mennesker har mistet hjemmet sitt. De voldsomme regnbygene som begynte i forrige uke, har forårsaket flom i elver, lagt hele landsbyer under vann og ødelagt veier og broer. Flommen regnes som delstatens verste ekstremværkatastrofe. Det er meldt mer regn i dagene som kommer. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fryktet for familiens liv etter konkurrentens død: – Folk sa jeg var involvert
Publisert: 06:34 08-05-2024   Kilde: NRK
Etter at maratonløper og verdensrekordholder Kelvin Kiptum døde brått i februar, opplevde landsmannen Eliud Kipchoge grove spekulasjoner om sin rolle.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ryerson kan bli finaleklar: – Han har virkelig jobbet for det
Publisert: 05:49 08-05-2024   Kilde: NRK
Lyngdølen Julian Ryerson spiller andre semifinale for Borussia Dortmund tirsdag kveld. Tidligere lagkamerater synes det er helt sinnssykt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ryerson stilnet Mbappé: Dortmund til finale i Mesterligaen
Publisert: 22:58 07-05-2024   Kilde: NRK
Norske Julian Ryerson (26) forsvarte seg mesterlig mot Kylian Mbappé og PSG-stjernene i Paris. Premien ble en billett til finalen i Mesterligaen.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

De Ligt, Musiala og Dier tilbake i trening før returkampen i Madrid
Publisert: 21:29 07-05-2024   Kilde: NRK
Bayern München-trioen Matthijs de Ligt, Jamal Musiala og Eric Dier var alle med på tirsdagens trening før onsdagens Champions League-semifinale mot Real Madrid. De Ligt gikk glipp av den første kampen grunnet kneproblemer, og erstatteren Kim Min-jae har fått skylden for begge målene Bayern München slapp inn i 2-2-kampen. Bayern-trener Thomas Tuchel sa på tirsdagens pressekonferanse at Dier og De Ligt ligger an til å starte returkampen i Spania. – De fortjener å fortsette å spille sammen. Matthijs har fått grønt lys, sa Tuchel.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

McDavid, MacKinnon eller Kutsjerov blir årets spiller i NHL
Publisert: 21:29 07-05-2024   Kilde: NRK
Connor McDavid, Nathan MacKinnon og Nikita Kutsjerov er årets finalister i kampen om å vinne Hart-trofeet som årets spiller i NHL. Hart-trofeet gis årlig til spilleren som i en avstemning blant medlemmene i ishockeyjournalistenes forening utpekes som den mest verdifulle for sitt lag. McDavid vant Hart-trofeet for tredje gang i fjor og kan slutte seg til Wayne Gretzky (9), Gordie Howe (6) og Eddie Shore (4) som en av spillerne med minst fire. Edmonton Oilers-kapteinen kan også bli den første som vinner to år på rad siden Alex Ovetsjkin i 2008 og 2009.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Trodde de kunne få plass til 50.000 mennesker her under VM – det viste seg å ikke stemme
Publisert: 20:11 07-05-2024   Kilde: NRK
I VM-søknaden fra Trondheim håpet man på folkefest i Trondheim sentrum. Men tallet på 50.000 mennesker må nedjusteres kraftig.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nominert til årets manager – fikk sparken
Publisert: 19:27 07-05-2024   Kilde: NRK
Liam Rosenior var en av tre nominerte til prisen for årets manager i engelsk mesterskapsserie. Tirsdag fikk han sparken i Hull. 39-åringen ble i november 2022 hentet til trenerjobben i klubben han hadde spilt for i fem år av sin aktive karriere. Han berget laget fra nedrykk, og sist sesong gjorde Hull det så bra at han i desember fikk en ny og forbedret kontrakt med gyldighet til 2026. Han ble også nominert til prisen som sesongens manager sammen med Kieran McKenna (Ipswich, som vant) og Daniel Farke (Leeds), men Hull gikk så vidt glipp av opprykkssluttspill. Med bare en seier på de fire siste kampene endte laget på 7.-plass, tre poeng bak Norwich på den viktige 6.-plassen. – Dette er den vanskeligste avgjørelsen jeg har truffet som styreleder i denne klubben. Jeg må se bort fra personlige følelser og treffe avgjørelser med klubbens langsiktige visjoner i sentrum, sier klubbens tyrkiske eier Acun Ilicali til Hulls nettsted. – Det er ingen tvil om at vi har hatt framgang under Liam, og han vil alltid være en del av denne familien. Likevel er det blitt tydelig at vi har ulike visjoner for klubbens framtid, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre en endring. (©NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norske stjerner rysta etter denne mannens OL-flørt: – Høyrest ut som ein vits!
Publisert: 18:43 07-05-2024   Kilde: NRK
Sjefen for konkurransen som aksepterer all form for doping kjem med sjokkpåstand før OL i Paris.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Fenomenet Wembanyama enstemmig valgt til årets rookie i NBA
Publisert: 18:43 07-05-2024   Kilde: NRK
Victor Wembanyama levde opp til de enorme forventningene i debutsesongen i NBA. Han ble enstemmig valgt til årets rookie. Det franske fenomenet ble oppført på førsteplass på samtlige 99 stemmesedler. Selv om han spilte for et dårlig lag (San Antonio Spurs, som vant bare 22 kamper), leverte han prestasjoner som ikke er sett før. Wembanyama endte med snitt på 21,4 poeng, 10,6 returer, 3,9 assist, 3,6 blokkerte skudd og 1,2 ballerobring per kamp. Ingen spiller har i sin første sesong hatt så gode tall i alle de kategoriene.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Træen måtte bryte Giro d´Italia – Milan endelig til topps
Publisert: 17:25 07-05-2024   Kilde: NRK
Den norske sykkelproffen Torstein Træen måtte tirsdag stå av Giro d´Italia som følge av krasjen på åpningsetappen. Jonathan Milan vant tirsdagens etappe. Siden hans forrige seier i Giroen, hadde Milan fem 2.-plasser før triumfen endelig kom i tirsdagens spurt. Italieneren vant etappen foran Kaden Groves og Phil Bauhaus. – Etter fem 2.-plasser er det lett å unna ham denne seieren, utbrøt Discovery-kommentator Theis Magelssen. Træen skadet kneet stygt og måtte sy flere sting som følge av lørdagens velt. Likevel kom han seg til mål og fullførte også etappene søndag og mandag. – Jeg må dessverre fortelle at jeg bryter Giroen. Smertene ble for store, og det var ikke fornuftig å fortsette. Jeg synes det er veldig kjipt å måtte gi meg, men nå skal jeg hjem og restituere og fokusere på resten av sesongen, sier Træen i en video Bahrain-Victorious har publisert på X.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ryerson kan bli finaleklar: – Han har virkelig jobbet for det
Publisert: 17:25 07-05-2024   Kilde: NRK
Lyngdølen Julian Ryerson spiller andre semifinale for Borussia Dortmund tirsdag kveld. Tidligere lagkamerater synes det er helt sinnssykt.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Thiago Silva returnerer til Brasil
Publisert: 17:25 07-05-2024   Kilde: NRK
Den brasilianske midtstopperveteranen Thiago Silva (39) vender tilbake til barndomsklubben Fluminense neste sesong. Det bekrefter klubben på X. Silvas kontrakt med sin nåværende klubb, Chelsea, går ut etter sesongen og han kommer dermed vederlagsfritt til Fluminense. – Hjemme igjen, skriver de over et bilde med påskriften «monsteret er tilbake». 39-åringen startet fotballkarrieren som juniorspiller for Fluminense, før han fikk proffdebuten for RS Futebol i 2002. De tre neste sesongene spile han for Juventude, Porto B og Denamo Moskva, før han endelig fikk prøve seg på A-laget til Fluminense i 2006. I 2009 gikk veien videre til AC Milan. I Europa spilte han også for PSG og Chelsea, før turen går tilbake til Brasil og barndomsklubben neste sesong. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Forrige, 61 til 80 ---- Artikkel 81 til 100 --- Neste, 101 til 120






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)