Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Lørdag  27. Jul. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40




Nesten-skrell: Japan tapte med ett mål mot Kroatia
Publisert: 13:34 27-07-2024   Kilde: NRK
Japan yppet seg voldsomt mot håndballstormakten Kroatia i første gruppespillkamp i gruppe A i OL. Japanerne ledet hele 19–13 til pause, men kroatene hentet seg inn i andre omgang. Med ett minutt igjen av stod det 29-29, og da tok Japan timeout. I det påfølgende angrepet fikk de to sjanser, hvor den ene ble reddet og det andre skuddet ble gikk over. Få sekunder før slutt scoret i stedet Kroatia og sikret 30-20-seier. – Kroatia slipper med skrekken. Og det er litt typisk at et lag med den erfaringen klarer å snu det, og har marginene med seg på slutten, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. Japans Kosuke Yasuhira ble toppscorer med hele 10 mål, og etter tapet gikk hele laget rundt i den fullsatte hallen og takket – til ellevill jubel. Klokken 16.00 OL-åpner Norge mot Argentina. De spiller i gruppe B. Tidligere lørdag slo Egypt Ungarn 35–32.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Italiensk stjerne beklager til kone etter mistet giftering: – For mange kg gått ned de siste måne
Publisert: 13:18 27-07-2024   Kilde: NRK
Den italiensk friidrettsutøveren Gianmarco Tamberi, som konkurrerer i høydehopp, mistet gifteringen under åpningsseremonien. Den italienske yndlingen la ut en svært poetisk tekst på instagram hvor han unnskyldte seg til sin kone. – Jeg tror det kan være en stor poetisk side av gårsdagens ugjerning, og hvis du vil, kaster vi din i den elva også, slik at de er sammen for alltid, skrev han på sin Instagram. Videre beskrev 32-åringen hvordan ringen fløy av fingeren hans og havnet i elven - og at det hele kanskje har en dypere mening. – Jeg så henne dykke ned i vannet som om det var det eneste stedet hun ønsket å være. Den vil for alltid forbli i elvebredden til kjærlighetens by, da den fløy bort mens jeg prøvde å bære de italienske fargene så høyt som mulig under åpningsseremonien til verdens viktigste idrettsarrangement.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Mistet gifteringen under åpningsseremonien: – Jeg er så lei for det
Publisert: 13:18 27-07-2024   Kilde: NRK
Den italienske friidrettsutøveren Gianmarco Tamberi, som konkurrerer i høydehopp, mistet gifteringen under åpningsseremonien. Italias store yndling la ut en svært poetisk tekst på Instagram hvor han unnskyldte seg til sin kone. – Jeg er lei for det, kjære. Jeg er så lei for det. Jeg har gått ned for mange kilo de siste månedene eller kanskje var det den ustyrlige entusiasmen over det vi holdt på med, skriver Italias flaggbærer. Videre beskrev 32-åringen hvordan ringen fløy av fingeren hans og havnet i elven – og at det hele kanskje har en dypere mening. – Jeg tror det kan være en stor poetisk side av gårsdagens ugjerning, og hvis du vil, kaster vi din i den elva også, slik at de er sammen for alltid. Et av bildene i innlegget viser fjeset til Gianmarco Tamberi redigert på en av karakterene i den populære filmen «Ringenes Herre».

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Flere velt i kvinnenes temporitt
Publisert: 13:07 27-07-2024   Kilde: NRK
Kvinnenes temporitt på sykkel er i gang på søkkvåte parisiske veier. Flere ryttere har allerede opplevd velt i løypa, blant annet amerikanske Taylor Knibb som har veltet tre ganger, og blitt nødt til å bytte sykkel. Knibb har foreløpig vært raskest gjennom første sjekkpunkt, men de mange veltene kan nok spolere for medaljesjansene hennes. Danske Cecilie Uttrup Ludwig har også vært blant de raskeste gjennom første sjekkpunkt, men har også falt. NRKs kommentatorer beskriver løypa som «teknisk krevende».

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tordner mot NFFs VAR-plan: – Lureri og fiksfakseri
Publisert: 12:28 27-07-2024   Kilde: NRK
Fotballforbundets uttalelse om VAR får flere til å se rødt. Spesielt en eventuelt avstemning i Fotballtinget vekker reaksjoner.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Tabbe kunne kostet Norge semifinaleplass
Publisert: 09:51 27-07-2024   Kilde: NRK
Den nybakte ro-duoen Kjetil Borch og Martin Helseth rodde seg inn til en andreplass i heat 2. De skaffet seg med det en semifinalebillett. Men det kunne gått galt. – Nei, nei, nei, hva er dette for noe!? utbrøt NRKs ekspertkommentator Lars Bjønnes. De norske roerne stoppet å ro før de var over mållinjen - en tabbe som kunne kostet dyrt. De trodde de var i mål da Romania kjørte i mål, stoppa å ro på deres signal. Heldigvis for de norske tok de årene fatt igjen, og kom seg trygt i mål. – De må nok heve seg et hakk til, skal de overleve en semifinale, sier Bjønnes. De norske kvinnene må ut i oppsamlingsheat, etter at de ikke klarte å kvalifisere seg direkte til semifinale. Thea Helseth og Inger Seim Kavlie har vist storform før OL, men i heat 3 skulle det vise seg å bli alt annet enn plankekjøring. Den norske duoen hadde en svært rolig start, før de skrudde på motoren - men det var for sent. – Det ser ikke ut som de får den takta ut til noe mer fart i båten, kommenterte Bjønness i det roerne var helt i innspurten.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Gliser av egen «juniortabbe»: - Skal ikke gjøre det igjen
Publisert: 09:51 27-07-2024   Kilde: NRK
Den nybakte ro-duoen Kjetil Borch og Martin Helseth rodde seg inn til en andreplass i heat 2. De skaffet seg med det en semifinalebillett. Men det kunne gått galt. – Nei, nei, nei, hva er dette for noe!? utbrøt NRKs ekspertkommentator Lars Bjønnes. De norske roerne stoppet å ro før de var over mållinjen - en tabbe som kunne kostet dyrt. De trodde de var i mål da Romania kjørte i mål, og stoppa å ro på deres signal. – Jeg hørte et pip og tenkte «jaja, det var oss», men så var det Romania. Da stoppa vi, og så måtte vi starte opp igjen og komme oss til mål. Heldigvis for de norske tok de årene fatt igjen, og kom seg trygt i mål. – De må nok heve seg et hakk til, skal de overleve en semifinale, sier Bjønnes. Kun én av tre av de norske båtene kom seg direkte videre til semifinale i de første heatene i lagroingen i OL i Paris lørdag. Båten til forhåndsfavorittene Thea Helseth og Inger Seim Kavlie havnet helt sist, mens dobbeltfirerne Kristoffer Brun, Erik André Solbakken, Jonas Slettemark Juel og Jan Oscar Stabe Helvig kom på 4. plass i sitt heat. Dermed må begge gjennom et oppsamlingsheat dersom de skal komme seg videre i konkurransene. NRK-kommentator Lars Bjønness mener det norske ro-laget hadde en litt skuffende start samlet sett. – Ingen av båtene rodde på en måte som gjør at man kan forvente at de er en del av medaljebildet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

OL-drama: Tapte med 0,1 poeng i sluttsekundene
Publisert: 07:47 27-07-2024   Kilde: NRK
De norske medaljekandidatene i skyting så ut til å kapre en plass i bronsefinalen i OL etter kvalifiseringen. I sluttsekundene snek imidlertid Tyskland seg forbi.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Ute av OL med 0,1 poeng
Publisert: 07:38 27-07-2024   Kilde: NRK
De norske skytterne i blandet lagkonkurranse misset avansement i OL-skytingen med minst mulig margin. Jeanette Hegg Duestad åpnet usikkert, men kom bedre utover på sine 30 skudd, og sammen med Jon-Hermann Hegg klatret det norske laget jevnt og trutt gjennom konkurransen. Da de to norske hadde fullført sine 60 skudd, lå laget på det som så ut til å være en solid fjerdeplass. Men på en av de andre banene avsluttet de tyske utøverne svært sterkt. Maximilian Ulbrich skjøt 10,9 og 10,8 poeng på sine to siste skudd, og dermed snek Tyskland seg foran Norge med 0,1 poeng. Fjerdeplassen var den siste som gir plass i bronsefinalen senere i dag. – Tyskeren avslutter helt fantastisk og svinger seg foran. Det er sånn det er, sier sportssjef Tor Idar Aune, til NRK.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Sør-Korea krever forklaring – ble kalt Nord-Korea
Publisert: 04:45 27-07-2024   Kilde: NRK
Sør-Korea ble introdusert som Nord-Korea under OL-åpningen i Paris fredag. Landet ber om garantier fra arrangøren om at feilen ikke vil skje igjen. Da båtene med utøverne seilte ned elven Seinen under åpningsseremonien, ble Sør-Korea introdusert som «Democratic People´s Republic of Korea» som er det offisielle navnet på Nord-Korea – og det både på fransk og engelsk. Samme introduksjon ble gitt da de nordkoreanske utøverne passerte. Sør-Korea reagerer på tabben. Landets viseminister for sport og kultur, Jang Mi-ran, har bedt om et møte med IOC-president Thomas Bach, ifølge en uttalelse fra departementet.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Liverpool vant i Slots første kamp
Publisert: 04:12 27-07-2024   Kilde: NRK
Arne Slot fikk en god start som ny Liverpool-manager. I fredagens treningskamp mot Real Betis i USA vant engelskmennene 1-0. Scoringen kom ti minutter før pause på Acrisure Stadium i Pittsburgh i USA. Dominik Szoboszlai satte ballen i mål etter å ha blitt spilt fra av Mohamed Salah. Det ble også den eneste scoringen i kampen, som var den første for nederlandske Arne Slot etter at han i sommer tok over som Liverpool-manager etter Jürgen Klopp. Han fikk blant annet se at laget styrte det meste av spillet i første omgang, og at de var nærmere 2-0 enn spanjolene var utligning. Liverpool startet med kjente navn som Endo, Fabio Carvalho, Curtis Jones, Konstantinos Tsimikas og nevnte Salah og Szoboszlai var i startoppstillingen. Med halvtimen igjen av ordinær tid byttet Liverpool hele åtte spillere. Inn kom Liverpools unggutter, men det stoppet ikke laget fra å dominere banespillet. Real Betis skapte få sjanser, men burde kanskje ha utlignet da Rodri kom alene med keeper fra skrå vinkel mot slutten av kampen. Kampen endte 1-0 til Liverpool. Store Liverpool-navn som Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Diego Jota, Trent Alexander Arnold, Darwin Núñez og Louis Diaz var ikke i troppen til kampen. Liverpool skal møte både Arsenal og Manchester United under sin sesongoppkjøring i USA. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nosa overstrålte Nusa – assist i debuten da Mechelen spilte 1-1 mot Brugge
Publisert: 20:42 26-07-2024   Kilde: NRK
Petter Nosa Dahl debuterte for Mechelen etter overgangen tidligere i uka og leverte assist da laget greide 1-1 borte mot Brugge. Nosa Dahl ble leid ut fra Bodø/Glimt til gamleklubben KFUM Oslo før denne sesongen. Han gjorde stor suksess med seks mål og tre assist på 17 kamper, men denne uka solgte Glimt ham til belgiske Mechelen. 20-åringen startet på benken i Brugge, men kom inn i det 62. minutt. Tre minutter senere leverte han assist til Patrick Pfluckes utligningsmål. Joaquin Seys hadde gitt Brugge ledelsen i det 51. minutt, men det ble bare uavgjort for hjemmelaget. Brugges norske landslagsspillere Antonio Nusa og Hugo Vetlesen startet begge. De ble byttet ut samtidig i det 80. minutt. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Andreas Georgson ferdig som LSK-trener – får assistentrolle i Manchester United
Publisert: 19:57 26-07-2024   Kilde: NRK
Svenske Andreas Georgson forlater Åråsen etter bare et halvt år som Lillestrøms hovedtrener. 42-åringen er ansatt som assistenttrener i Manchester United. Det opplyser Lillestrøm i egne mediekanaler. Assistenttrener Robin Asterhed overtar inntil videre som hovedtrener. Torsdag erfarte både Romerikes Blad og Nettavisen at Georgson var i samtaler med en ny klubb. Sistnevnte skrev senere på kvelden at det dreide seg om Manchester United. Ifølge Nettavisen behøvde den engelske storklubben bare å betale en klausul i Georgsons LSK-kontrakt. Den skal angivelig ha vært på rundt fire millioner kroner. Den svenske 42-åringen har en fortid i flere engelske klubber. Han har blant annet vært dødballtrener i Southampton, i tillegg til å ha roller i både Arsenal og Brentford. I februar forlot Manchester Uniteds dødballtrener Eric Ramsay klubben. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Andreas Georgson ferdig som LSK-trener – får assistentrolle i Manchester United
Publisert: 19:57 26-07-2024   Kilde: NRK
Svenske Andreas Georgson forlater Åråsen etter bare et halvt år som Lillestrøms hovedtrener. 42-åringen er ansatt som assistenttrener i Manchester United. Det opplyser Lillestrøm i egne mediekanaler. Assistenttrener Robin Asterhed overtar inntil videre som hovedtrener. Torsdag erfarte både Romerikes Blad og Nettavisen at Georgson var i samtaler med en ny klubb. Sistnevnte skrev senere på kvelden at det dreide seg om Manchester United. Ifølge Nettavisen behøvde den engelske storklubben bare å betale en klausul i Georgsons LSK-kontrakt. Den skal angivelig ha vært på rundt fire millioner kroner. Den svenske 42-åringen har en fortid i flere engelske klubber. Han har blant annet vært dødballtrener i Southampton, i tillegg til å ha roller i både Arsenal og Brentford. I februar forlot Manchester Uniteds dødballtrener Eric Ramsay klubben. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Nigerias basketballkvinner reiste 20 mil – fikk ikke plass på båten
Publisert: 19:49 26-07-2024   Kilde: NRK
I regnværet under åpningsseremonien var det god plass på mange av båtene som fraktet OL-deltakere, men ikke for Nigerias basketballkvinner. Det nigerianske kvinnelaget hadde reist over 20 mil fra Lille, der gruppespillet avvikles, for å være med i åpningsseremonien. Vel framme ble de nektet å gå om bord i båten der Nigerias utøvere skulle være med. Årsaken var at båten var for full. Ifølge nyhetsbyrået AP var det en representant for Nigerias OL-komité som besluttet at det ikke var plass til basketballkvinnene. Skuffet måtte de reise tilbake til Lille. Nigeria spiller sin første OL-kamp mandag mot Australia. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Svensk håndballstjerne skadd mot Norge – mister resten av OL
Publisert: 17:16 26-07-2024   Kilde: NRK
Sofia Hvenfelt måtte ut med skade i Sveriges seierskamp mot Norge i OL-turneringen i håndball. Nå er det klart at hun mister resten av lekene. Det er påvist et strukket leddbånd i kneet, og hun kan ikke spille flere kamper i OL. – Jeg er kjempeskuffet og lei meg for at jeg ikke kan være med videre. Det har alltid vært en drøm for meg å spille i OL, og jeg er takknemlig for at jeg iallfall fikk oppleve det. Nå er jeg skuffet, men samtidig utrolig stolt over jentene og glad for at vi vant, sier hun i en uttalelse. I slutten av første omgang fikk Hvenfelt en norsk angrepsspiller over seg, og det gikk ut over kneet. Hun fikk behandling utenfor banen, men kunne ikke spille videre. Hun erstattes i troppen av reserven Olivia Löfqvist. Sverige overrasket med 32-28-seier over Norge og fikk dermed en drømmestart på gruppespillet. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Norsk våpen-jubel før OL: Denne endringa gjer nordmann til OL-favoritt
Publisert: 16:37 26-07-2024   Kilde: NRK
Han ragar nesten to meter over bakken, men ei regelendring på to centimeter gjer Jon-Hermann Hegg (25) til eit av Noregs største OL-håp.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Hevder 15 russere deltar i OL – NRK fant over 80 som er født i Russland
Publisert: 16:36 26-07-2024   Kilde: NRK
Over 80 av årets OL-deltakere er født i Russland, og flere har byttet nasjonalitet etter krigens utbrudd. Det vekker avsky i Ukraina.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Filip Ingebrigtsen har blitt far igjen
Publisert: 16:23 26-07-2024   Kilde: NRK
Filip Mangen Ingebrigtsen og kona Astrid Mangen Ingebrigtsen har fått sitt andre barn. Sønnen har fått navnet Billy. Det bekrefter paret i et innlegg på Instagram fredag. De har en datter, Ellie, fra tidligere, som ble født i 2020. Paret har vært sammen siden 2012, og giftet seg i 2018. Filip deltar ikke i årets OL, som åpner med åpningsseremoni fredag kveld.

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje

Svenske utøvere nådde ikke fram i CAS – får ikke OL-plass
Publisert: 16:11 26-07-2024   Kilde: NRK
Seks svenske idrettsutøvere gikk til Idrettens voldgiftsrett med krav om å få delta i OL. Nå er det klart at Sveriges OL-komité hadde rett til å nekte dem det. Idrettens voldgiftsrett (CAS) har et stående panel i Paris som hastebehandler saker i forbindelse med OL. Det har ifølge svenske Radiosporten avvist klagen fra de vrakede svenske utøverne. De seks hadde alle greid de internasjonale kravene, men ble ikke uttatt fordi SOK mente at de ikke hadde rimelig sjanse til en topp-tolv-plassering og heller ikke tilfredsstilte kravene i det såkalte framtidskriteriet. CAS har fastslått av nasjonale OL-komiteer har rett til å ha egne kriterier for uttak. Seileren Emil Bengtson dro i gang prosessen og fikk med seg friidrettsutøverne Yolanda Ngarambe, Sara Lennman, Leo Magnusson, Simon Sundström og Rebecka Hallerth. Den norske hinderløperen Jacob Boutera har av lignende grunn vært misfornøyd med at Olympiatoppen ikke tok ham ut til OL. (NTB)

   Les hele artikkelen på NRK sine nettsider   Les alt nedlastet info om artikkelen
Linje





Siste nytt

Artikkel 1 til 20 --- Neste, 21 til 40






Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)